dromilious Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Πολυ ωραια διασκευη,οπως προειπαν τα παιδια πολυ ωραια χροια η φωνη και φυσικα η ενορχηστρωση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Μπράβο σου όμορφα διασκευασμένο και καλοπαιγμένο.Η χροιά της φωνής σου είναι υπέροχη και ταιριαστή με το τρόπο που διασκεύασες :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 πάρα πολύ ωραίο, μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Απιστευτο!!!! :o Φίλε ξεκινα τις διασκευες στα ρεμπετικα... Μου αρεσε και η εβδομη πριν το ρεφρεν στην επαναληψη (στο 0.48. αυτη την αισθηση δίνει τουλαχιστον) . Δεν τις ακουω συχνα. (Αμαν με τις μαντζόρε βρε κιθαρίστες ;D ) Σου τα λεει αυτα ενας που οταν ακουει διασκευες σε ρεμπετικα βρίζει πολυ... ;D περιμενουμε και αλλα edit Προτάσεις για τις επομενες διασκευές Θε μου μεγαλοδύναμε Μη μου θυμώνεις ματια μου (δεν ειναι ρεμπετικο αλλα κολάει) Σαν μαγεμένο το μυαλο μου (η διαφημιση του λουμιδη) Μενεξέδες και ζουμπουλια (το ειπε προσφατα η Κετιμε, παραδοσιακό είναι) Χαράματα η ώρα τρεις (Βαμβακάρη) Αχάριστη (Τσιτσάνη) το μονοπάτι (Μουζάκης) Ότι κι αν πω δε σε ξεχνω (Τσιτσάνης) Μοιάζεις και συ σαν θαλασσα (Χιώτης) Η κατάρα της μάγισσας (Τζουανάκος) Εφυγες και που μ' αφήνεις (Χιώτης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία διασκευή!Μπράβο! Ολοκληρωμένο, όπως είπε και ο nordius από πάνω! Μπράβο! Και η φωνή σου έχει αρκετή προσωπικότητα είτε τραγουδάς ελληνικά είτε αγγλικά. Συγχαρητήρια. :) +1 http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 ggeorge Ευτυχώς το γλίτωσα το βρίσιμο φίλε ;D ναι, έβδομη είναι αυτή στο 0:48!!! Ευχαριστώ για την κριτική και για τις προτάσεις... θέλει πολύ σκέψη για να κάνεις διασκευή σε τόσο σπουδαία και ιδιαίτερα κομμάτια και είμαι της άποψης πως αν δεν έχεις να δώσεις μία νέα οπτική σε κάποιο κομμάτι καλύτερα να το αφήσεις ήσυχο ;) !! να 'σαι καλά Lorda, χαίρομαι που σου άρεσε... καλές μουσικές ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση