constantinos9 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Eίναι λίγο long shot... αλλά έγινε με σεβασμό!!! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 ΠΟΛΥ ωραιο! ευγε! Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Εύγε! Πολύ μου άρεσε!!! Ολοκληρωμένο σε όλα του. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Ολοκληρωμένο, όπως είπε και ο nordius από πάνω! Μπράβο! Και η φωνή σου έχει αρκετή προσωπικότητα είτε τραγουδάς ελληνικά είτε αγγλικά. Συγχαρητήρια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 thanx guys!!! Σπύρο, την άποψή σου την εκτιμώ πιο πολύ απ'τη φωνή μου βέβαια ;) !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
compact Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραίο... τόσο ωραίο που ήθελα κάτι ακόμα πριν το κλείσιμο, όπως αυτό που έχεις μετά το πρώτο couple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Ολοκληρωμένο, όπως είπε και ο nordius από πάνω! Μπράβο! Και η φωνή σου έχει αρκετή προσωπικότητα είτε τραγουδάς ελληνικά είτε αγγλικά. Συγχαρητήρια. :) +1 Mπράβο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Κώστας για τους φίλους...και τους συμφορουμίτες πλέον και πάντα. Συγγνώμη για το εκτός θέματος. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, από όλες τις απόψεις. Και η φωνή σου (θα συμφωνήσω με τον Σπύρο) έχει προσωπικότητα και πολύ ωραία χροια! ΕΥΓΕ κι από μένα λοιπόν!!! ΥΓ: Ήδη το post-αρα στο FB μου για να το ακούσουνε κι άλλοι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Eυχαριστώ και πάλι παιδιά... χαίρομαι που σας άρεσε!!!! compact, έχεις δίκιο ρε συ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση