Προς το περιεχόμενο

"Gorilla" Guitar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο τύπος που την πήρα μεγάλος απατεώνας τι να λέμε. όσους ξέρω που είχαν αγοράσει το οτιδήποτε από εκεί έχουν την ίδια άποψη, τέλοσπάντων. Δεν έχω δει ποτέ και πουθενά παρόμοιο όργανο, και έλεγα μήπως ξέρατε τίποτα σχετικό. στην τελική μάλλον μου πούλησε συναρμολογημένα περισσεύματα. Αφού την πήρα στόλισε μια ίδια τελευταία στην βιτρίνα, αν υπάρχει κάπου εκεί έξω ο τυχερός που την πήρε ας επικοινωνήσει να μοιραστεί την εμπειρία του...

Πέρα από την πλάκα έχει δει κανείς ποτέ τιποτα σχετικό;

Επισυνάπτω φωτογραφίες με logo

gorilla_2.JPG.2b8bee230d524546d5c850a2a04ee50b.JPG

gorilla_1.JPG.ddbc5a170b27de738fa5967abd3ed446.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ψαχνοντας στο google οντως δεν βγαινει τιποτα,αλλα απο οτι βλεπω το logo στο headstock ειναι ιδιο με αυτο των ενισχυτων...πιθανον η εταιρεια που εβγαζε τα amps να εβγαζε κ καμμια κιθαρα σαν tester?

π.χ. η kramer (r.i.p.) (new jersey) εβγαζε κιθαρες αλλα εβγαζε κ practice amps με το logo της εταιρειας πανω σε αυτους...μπορει κ εδω να συμβαινει το ιδιο αναποδα ομως... ;D ;D ;D

Gorilla_Amp_GG20.jpg.2e62269c37155945e0cab6d1dc153f07.jpg

καλημέρα, κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ.. αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω τίποτα. μπορεί να είναι και συλλεκτική και να μην το ξέρω..

καλημέρα, κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ.. αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω τίποτα. μπορεί να είναι και συλλεκτική και να μην το ξέρω..

Στην αγοράζω 100 €  :P

Αυτή την είδατε? Pignose είναι η εταιρία που έφτιαχνε τους Gorilla.

http://www.pignoseamps.com/index.php?disp=detail&subcat=specguitars&id=289

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

το βασιλειο των ζωων αυτη η εταιρια πια  :D :D

pig-nose

gorilla  :D

εκανα και εγω το ψαξιμο μου πριν γραψω εδω παντως και βρηκα οτι στο ebay πωλουνται ακομα καποιοι ενισχυτες gorilla για 30$ περιπου ;)

για συλλεκτικη δεν το βλεπω φιλε μου - μακαρι ομως,θαυματα γινονται

αν σου απαντησουν στο μειλ σου πες μας τι και πως γιατι με τρωει και εμενα η περιεργεια

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

αν σου απαντησουν στο μειλ σου πες μας τι και πως γιατι με τρωει και εμενα η περιεργεια

Το πολύ να του στείλουν μερικές μπανάνες για τη μαϊμού του...  ;D ;D ;D

Πέρα απ'την πλάκα σα κιθαρίτσα τί λέει δε μας είπες...

" Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;"

Σαν κιθαρίτσα τι λέει; Ανοίγεις πληγές.

Αυτή η κιθάρα έχει ένα ιστορικό.. Όπως προείπα την αγόρασα καινούργια το 2005 από έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ με μουσικά όργανα στην ομόνοια. Πιτσιρικάς εγώ τότε, δεν είχα ιδέα τι μου γίνεται, την πήρα (230 ευρώ). Μετά από μια εβδομάδα, μουγκάθηκε. Την άνοιξα και το τι βρήκα μέσα δεν λέγεται. Ο τύπος την είχε γδύσει και την είχε φορτώσει με ότι παλιατζούρα του είχε περισσέψει, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα πάντα σκουριασμένα, ψυχρές κολλήσεις παντού, οι μαγνήτες από την σκουριά μοιάζαν να τους έχουν ανασύρει από ναυάγιο. Κομμένη άκρη από ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ κόντρα στο vol pot για να μην παίζει πάνω στο body. Χάος. Το body από resoncast.

Το περίεργο σε όλα αυτά είναι ότι η ταστιέρα της δεν παίζεται! είναι μακράν η καλύτερη και πιο βολική ταστιέρα που έχω παίξει ποτέ! Παίζει ρόλο βέβαια ότι με αυτήν έμαθα να παίζω, αλλά όσοι έχουν παίξει το ίδιο λένε, και δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλά μια ταστιέρα maple/rosewood. Φυσικά δεν αναγράφει χώρα προέλευσης.

Αφου άλλαξα όοοολα τα ηλεκτρονικά, ήταν μια κανονική φθηνή κιθάρα, τίποτα παραπάνω.

Παρόλα αυτά σε κάτι αμερικάνικα φόρουμ που έψαχνα αυτές τις μέρες βρήκα 2-3 με κιθάρα gorilla και λένε τα καλύτερα. Πιθανόν να είχε από την "μαμά" της καλύτερους μαγνήτες από αυτούς που βρήκα εγώ μέσα.

2 ερωτησεις

1: το resoncast ειναι το κοινο MDF που λεμε ? αν οχι τι εννοεις ?

2: γιατι εφοσον τα ειδες αυτα μεσα δνε πηγες να του την φορεσεις κολαρο ? με ω!!!

ευχαριστω

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου