THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 καλή ακρόαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι ειναι αυτα ρε;τα πουλαω τωρα και γινομαι ακροατης μονο.Μονο που σας ειδα κουραστηκα. Περα απο την πλακα ειναι απιστευτος ο zack αλλα και εσυ δεν πας πισω (πως τον συνοδευεις ; φορτιζεις ολη την προηγουμενη μερα ε;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Μπράβο! Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ. (Κλέινω μάτια και σας ακούω!) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Μπράβο! Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ. (Κλέινω μάτια και σας ακούω!) Πολύ καλό και αυτό, με δυσκολία κατάλαβα ποιό κομμάτι είναι γιατι στο βιντεο δεν υπάρχει το θέμα, άκουσα όμως το μοτίβο στο μπάσο και κατάλαβα :D Εδω μου αρέσει καλύτερα ο Zack. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Μπράβο! Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ. (Κλέινω μάτια και σας ακούω!) να σαι καλά Κωσταντή ;) Τι ειναι αυτα ρε;τα πουλαω τωρα και γινομαι ακροατης μονο.Μονο που σας ειδα κουραστηκα. Περα απο την πλακα ειναι απιστευτος ο zack αλλα και εσυ δεν πας πισω (πως τον συνοδευεις ; φορτιζεις ολη την προηγουμενη μερα ε;) Ευχαριστούμε Περικλή την προηγούμενη μερα παίζαμε πάλι οπότε ............. ;D Πολύ καλό και αυτό, με δυσκολία κατάλαβα ποιό κομμάτι είναι γιατι στο βιντεο δεν υπάρχει το θέμα, άκουσα όμως το μοτίβο στο μπάσο και κατάλαβα :D Εδω μου αρέσει καλύτερα ο Zack. Θενξ φίλε μου θα του το μεταφέρω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό και αυτό, με δυσκολία κατάλαβα ποιό κομμάτι είναι ... Ελα τωρα... Φαινεται απο την πρωτη στιγμη. Ειναι το "Ξεκουραζωτονκιθαριστα" O pianoman? Να πουμε καλοριζικος? :D THEOD πλακα στην πλακα, εχετε λιωσει στις εμφανισεις! Μπραβο σας! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση