ilovemusic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Γεια σας εγώ με το συγκρότημα μου έχουμε βγάλει ένα δίσκο που περιέχει 21 κομμάτια και θέλουμε να τα τυπώσουμε σε cd σε τι format πρέπει να είναι τα κομμάτια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilovemusic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Όποιος ξέρει σας παρακαλώ πολύ ας με βοηθήσει γιατί αύριο πρέπει να τους πάμε τα κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 . wav Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilovemusic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 έχω πρόβλημα με το wav έχω κάνει μέχρι στιγμής το 15ο κομμάτι export και είναι 884 MB και απ'ότι ξέρω το audio cd είναι μέχρι 700 ΜΒ 80 min :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Περασε τα σε DVD-R.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilovemusic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 θα μπορεί να παίζει σε όλα τα στερεοφωνικά κτλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 έχω πρόβλημα με το wav έχω κάνει μέχρι στιγμής το 15ο κομμάτι export και είναι 884 MB και απ'ότι ξέρω το audio cd είναι μέχρι 700 ΜΒ 80 min :( Ό, τι format και να το κάνεις, όταν το κάψεις σε audio cd, τον ίδιο χώρο θα πιάσει. Υπάρχουν και High Capacity CD 800MB Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Ό, τι format και να το κάνεις, όταν το κάψεις σε audio cd, τον ίδιο χώρο θα πιάσει. +1 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilovemusic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Τα έχω κάνει σε wma και τα 21 κομμάτια export και είναι 182 ΜΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilovemusic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Tα κάνω σε 44.100 sample rate και 24bit το κάνω σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση