pericles Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι να την κανετε την προβα ρε ;Οι παικταραδες σαν κι'εσας παιζουν και χωρις προβα (αμα τοχεις το συγκεκριμενο στυλ και εισαι μελετημενος δινεις τονους ,ρυθμο και φυγαμε. Μπραβο ρε παιδια εξαιρετοι . Υ.Γ.Για οσους ξερουν ο Ζαχαριας φοραει φαρδια ρουχα !Για οσους δεν ξερουν :γιατι ετσι παιζι πιο ανετα και το αιμα κυκλοφορει σωστα ...ο ανθρωπος ειναι επιστημονας στο οργανο του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι να ξαναλέμε τώρα. Άψογοι. Και μου αρέσετε περισσότερο ως κουαρτέτο ομολογώ. Ετσι ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 εξαιρετικοι παιδια,πολλα μπραβο και απο μενα! να ενημερωνετε για κανα live..να σας δουμε και απο κοντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Άψογοι. +1 Και μου αρέσετε περισσότερο ως κουαρτέτο +1 Χίλια εύγε κι από μένα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι να πω ρε παιδιά πάλι, είστε εξαιρετικοί!!! Μου ξυπνήσατε (δυστυχώς ;D), ένα μεγάλο απωθημένο μου, να γίνω τζαζ κιθαρίστας (κι απωθημένο θα μείνει ;D) http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Τι να την κανετε την προβα ρε ;Οι παικταραδες σαν κι'εσας παιζουν και χωρις προβα (αμα τοχεις το συγκεκριμενο στυλ και εισαι μελετημενος δινεις τονους ,ρυθμο και φυγαμε. Μπραβο ρε παιδια εξαιρετοι . Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα ;)\\ Ετσι ακριβως. :) εξαιρετικοι παιδια,πολλα μπραβο και απο μενα! να ενημερωνετε για κανα live..να σας δουμε και απο κοντα! να σαι καλά :D +1+1 Χίλια εύγε κι από μένα. +2 Τι να πω ρε παιδιά πάλι, είστε εξαιρετικοί!!! Μου ξυπνήσατε (δυστυχώς ;D), ένα μεγάλο απωθημένο μου, να γίνω τζαζ κιθαρίστας (κι απωθημένο θα μείνει ;D) ευχαριστούμε και ποτέ δεν είναι αργά αν εχεις την όρεξη και σου ταιριάζει το ύφος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση