THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Καλή ακρόαση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Καλή ακρόαση :) Μόνο καλή; Το άκουσα και το ξανάκουσα στην σελίδα του FB. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Μόνο καλή; Το άκουσα και το ξανάκουσα στην σελίδα του FB. Σου θυμίζει τίποτα το πιάνο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Σου θυμίζει τίποτα το πιάνο ;) Το πρώην δικό μου είναι :) Kawai ES1 / δεν είναι όμως μόνο το εργαλείο...είναι και ο Σάμι ο παιχτούρας ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό ,ιδιαίτερα ο Σαμι πολυ διαβασμένος! Θα πρέπει να είναι αθλος να συνοδεύεις αυτον το ντράμερ! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Μπράβο! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Το πρώην δικό μου είναι :) Kawai ES1 / δεν είναι όμως μόνο το εργαλείο...είναι και ο Σάμι ο παιχτούρας ! Μια χαρά παιχτούρα είσε κα συ στο είδος που παίζεις ;) Πολύ καλό ,ιδιαίτερα ο Σαμι πολυ διαβασμένος! Θα πρέπει να είναι αθλος να συνοδεύεις αυτον το ντράμερ! Να σαι καλά φίλε :) Μπράβο! :) ;) :D ;D 8) :-X ::) ??? :o ;D :D ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι να ξαναλέμε τώρα. Άψογοι. Και μου αρέσετε περισσότερο ως κουαρτέτο ομολογώ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι να ξαναλέμε τώρα. Άψογοι. Και μου αρέσετε περισσότερο ως κουαρτέτο ομολογώ. Κι εμένα. Γιόμισε το αυτί μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Τι να ξαναλέμε τώρα. Άψογοι. Και μου αρέσετε περισσότερο ως κουαρτέτο ομολογώ. Θενξ jj . Δυο σόλο όργανα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον Η πλάκα είναι οτι δεν κάναμε καμιά πρόβα . Παίζαμε δυόμιση ώρες ετσι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση