lemon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Φρεσκο, ντόπιο. Απο την πρωτη μας δισκογραφικη αποπειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
βα Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 ωραιο ηταν. μου αρεσε. υπαρχει ο δισκος?κυκλοφορει? τι και πως? δωστε καμια παραπανω πληροφορια! :) Λούμπεν Τρολλεταριάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lemon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 υπαρχει απο τον Ιουνιο το hard copy (μονο στα live) και στο bandcamp http://lemonadeonstage.bandcamp.com/ σε τιμη "name your price" (δηλαδη απο δωρεαν). Το "φρεσκο" αναφερεται στο κλιπ, που ειναι της ημερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Θέλω να γράψω κάτι θετικό αλλά δεν βρίσκω. Αρμονική αλλαγή;, ύφος μουσικών κατα τη βιντεοληψία;, σόλο βιολιού, τρομπέτας;, προφορά; Τι; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
βα Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Θέλω να γράψω κάτι θετικό αλλά δεν βρίσκω. Λούμπεν Τρολλεταριάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Θέλω να γράψω κάτι θετικό αλλά δεν βρίσκω. Αρμονική αλλαγή;, ύφος μουσικών κατα τη βιντεοληψία;, σόλο βιολιού, τρομπέτας;, προφορά; Τι; ψάξε λιγο ρε Ν'εστορα....όλα στο πιάτο τα θές? ;D η αρχή? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση