exarhos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Καναμε μπαντα και μολις τελειωσε η παραγωγη απο το πρωτο μας κομματι. Το ονομα ειναι ~ minOr senses ~ που σημαινει τα απλα καθημερινα πραγματα που δεν δινουμε συνηθως σημασια και που ειναι τα σημαντικα. Πολυ σημαντικη λοιπον η αποψη σας γι'αυτο που θα ακουσετε. minOr senses ~ super paradise www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό το κομμάτι (ειδικά στην ήσυχη γέφυρα), εξαιρετικές- και ηχητικά οι κιθάρες, ακόμη καλύτερα τα τύμπανα. Η προφορά του τραγουδιστή δεν είναι 100% πειστική όμως, και μου αφαιρεί μέρος της ευχαρίστησης. "Οσμίζομαι" ωραία δουλιά. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Κομματάρα.- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραίο και δροσερό. Στη φωνή μόνο, δε μου άρεσε 100% η επεξεργασία ήχου. Σαν να είναι λίγο πνιγμένη στο εφφέ. Συνεχίστε ακάθεκτοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για το χρονο/χαιρομαι που σας αρεσει. Να πω οτι το μεγαλυτερο μερος της παραγωγης ειναι σπιτικο τελειως ανεξαρτητα και οτι μπαντα αποτελειται απο 3 μελη. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Να πω οτι το μεγαλυτερο μερος της παραγωγης ειναι σπιτικο Γεγονός που κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό. Πολύ καλό κομμάτι και σε ένα ύφος που δεν πολυακούγεται τα τελευταία χρόνια (ίσως εμένα να μου έχει διαφύγει...). Εξαιρετικό και το artwork στο βίντεο. Κάτι μου λέει ότι θα σύντομα θα ακούμε όλο και περισσότερο το όνομά σας. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 tnx! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Ψήφος εμπιστοσύνης από μένα. (Αν είχε ελληνικά και όχι ελληνόφωνα λόγια...θα το καραγούσταρα! ) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Ωραίο κομμάτι. Μπράβο παιδιά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 εγινε η τελικη μειξη. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση