Προς το περιεχόμενο

"Until" (cover):gkou

gkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και μήνες  είχα πετύχει εντελώς τυχαία στο jango το κομμάτι "Until" , Swan Dive. Αν και παντελώς άγνωστο, κόλλησε στο μυαλό μου κι από τότε σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να το διασκευάσω. Όταν το πρότεινα σε κάποιο φίλο μου, δέχτηκε με μεγάλη του χαρά, κι από τότε έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, για να βγει όσο καλύτερο γίνεται.

O ίδιος ανέλαβε όλη την ενορχήστρωση, όπως και τη μείξη.

Until_Gkou_MIX4.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Έχεις ωραία φωνή Γεωργία στο έχω ξαναπεί.

Το κομμάτι δεν το ήξερα, αλλά με αρέζουν αυτά (έτσι ψιλο-καμπαρετζίδικα  ;D).

Αν είχα το γενικό πρόσταγμα της μίξης, θα χαμήλωνα λίγοοοοοοοοοο (όσο πατάει η γάτα ;D) τη φωνή. Από την άλλη γούστα είναι αυτά ;).

Ίσως της έβαζα και λίγοοοοο βαθάκι (επίσης γούστα) , άλλοι θέλουν εντελώς dry τις φωνές (πιστεύω ότι στο style του πάει λίγο ρεβέρμπ ;D).

Εν κατακλείδι…well done!!!

Πολυ ομορφο.

Και εχει ισως και το πιο ισορροπημενο μιξ απ οσα κομματια εχεις ποσταρει.

Μπραβο και σε σενα για τη φωνη και στο φιλο για τα υπολοιπα.

Πολυ ωραιο το κομματι,ωραια η ενορχηστρωση,η μιξη.

Η ερμηνεια σου ειναι γεματη θηλυκοτητα και συναισθημα.

Με επεισες οτι το νιωθεις το κομματι και αυτο ειναι το σημαντικοτερο.

Απο κει και περα,στο 2ο ρεφραιν θα ηθελα παραλλαγες στην ερμηνεια.

Μια απελευθερωση,ενα κρεσεντο.Κατι να ανατειλλει και να δυσει.

Σ αυτου του ειδους τα κομματια,οι δυναμικες στη φωνη(και στα οργανα)ειναι το παν.

Αλλη μια παρατηρηση ειναι το οτι εδωσες τοσο βαρος στο συναισθημα που εχασες λιγο την ισορροπια με την σωστη τονικα αποδοση.Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα αν καταφερνες με τοσο συναισθημα να εισαι και ολοσωστη τονικα,θα με ειχες στειλει... ;)

Γεωργια το ακουσα με μεγαλη ευχαριστηση το τραγουδι,τη φωνη σου, και φυσικα σε χαιρομαι που παρουσιαζεις ολοκληρωμενες δουλειες.

ΕΥΓΕ! :)

Πολυ ωραιο το κομματι,ωραια η ενορχηστρωση,η μιξη.

Η ερμηνεια σου ειναι γεματη θηλυκοτητα και συναισθημα.

Με επεισες οτι το νιωθεις το κομματι και αυτο ειναι το σημαντικοτερο.

Σ αυτου του ειδους τα κομματια,οι δυναμικες στη φωνη(και στα οργανα)ειναι το παν.

Αλλη μια παρατηρηση ειναι το οτι εδωσες τοσο βαρος στο συναισθημα που εχασες λιγο την ισορροπια με την σωστη τονικα αποδοση.Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα αν καταφερνες με τοσο συναισθημα να εισαι και ολοσωστη τονικα,θα με ειχες στειλει... ;)

Δεν είναι δυνατόν. Γεωργία ακριβώς αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω. Η χροιά σου και ο τρόπος που τραγουδάς εδώ είναι πάρα πολύ όμορφα. Νομίζω σου πάνε τέτοια κομμάτια.

Προσπάθησε μόνο να πατήσεις λίγο καλύτερα τονικά (γεγονός που θα σε κάνει και σένα να αισθανθείς πιο άνετα και να βγάλεις πιο πολύ feeling ακόμα) και go on.

Πραγματικά το ευχαριστήθηκα!

Μπράβο!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

LK, σε ευχαριστούμε για το ...ποδαρικό και τα σχόλια !όλα τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας! :)

gvour, σε ευχαριτούμε πολύ!!!

Σταύρο, έχεις πολύ δίκιο, με παρέσυρε το συναίσθημα ;D

fusiongtr, χαίρομαι πολύ που το ευχαριστήθηκες !!! :)

Συμφωνώ.

Το μπάσο και τα τύμπανα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, η κιθάρα (θα πήγαινε πιο πολύ κάτι σε ''αρπισματάκι'' πιστεύω) και τα πλήκτρα έτσι όπως είναι μου δινουν την αίσθηση ότι δεν αφήνουν την φωνή να αναδειχθεί και δεν μπορούμε να την απολαύσουμε όπως πρέπει.

Μπράβο πάντως και στον άνθρωπο που το ανέλαβε, μια απλή παρατηρησούλα ήταν αυτή.  :)

Η φωνή μου άρεσε και μένα πολύ. Ασχολείσαι ενεργά με το χώρο, κάνεις live - εμφανίσεις κάπου ή είναι καλλιτεχνικό hobby?

EDIT: AKYPO το σχόλιο παραπάνω για τις κιθάρες-πλήκτρα. Δεν έχω ηχεία στο pc και άκουγα από τα ακουστικά...ενα από τα 2 βυσματάκια δεν είχε μπει τελείως στη θέση του και άκουγα την κιθάρα στην ίδια ένταση με τη φωνή!! Το κατάλαβα τώρα που άκουγα ένα αγαπημένο μου κομμάτι στο youtube και λέω ''μα πού πήγαν τα πλήκτρα?" :D  Ξανάκουσα και το κομμάτι και αυτή τη φορά το απόλαυσα πολύ περισσότερο :)

Σε ευχαριστούμε πολύ Lord_Goumis! Aπλό χόμπυ είναι, συνεργάζομαι διαδικτυακά με κάποια φιλαράκια, και πειραματιζόμαστε! :)

Και πολύ καλά κάνεις! Εφόσον λοιπόν έχεις ωραία χροιά και ωραίο γούστο, κάνε το επόμενο βήμα, δηλαδή μάζεψε τα φιλαράκια και παίξτε τέτοια κομμάτια ζωντανά.  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου