messalion Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 θελω τα 11 λεπτα απο την ζωη μου πισω βλεποντας το βιντεο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Χαχαχαχαχα ;D ;D ;D Έχω να γελάσω έτσι με πεταλάκι από τότε που είχα ακούσει το Arion Flanger, ο λόγος φυσικά για το wah που ακόμα και το "Cry" που έβαλαν στην ονομασία είναι ιεροσυλία. Για το άλλο..."συνθι-κάτι" ουδέν σχόλιον ;D, απλά, λίαν επιεικώς το χαρακτηρίζω "Άχρηστο" (γνώμη μου). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Για το άλλο..."συνθι-κάτι" ουδέν σχόλιον ;D, απλά, λίαν επιεικώς το χαρακτηρίζω "Άχρηστο" (γνώμη μου). Πάλι καλά που δεν έκανες σχόλιο! ;D (και, for what it's worth, συμφωνώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση