freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Σκευωρία, αφου παίζεις καρφί. :D ;D ;D ;D Τωρα.Τοτε ημουν τιγκα στα Booster... :P GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Φουζιε,εδω ειμαι με την Κατερινα σ ενα διαγωνισμο στεγνου ξυλου στην Καλαματα. Η Κατερίνα είναι αριστερά? Ωραία κοπέλα. ;D Αλλά γιατί εσύ (δεξιά) φοράς σουτιέν? ;D ;D Από τα booster το 'παθες?;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Αλλά γιατί εσύ (δεξιά) φοράς σουτιέν? ;D ;D Από τα booster το 'παθες?;D ;D Aπό το comBrassiere. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2012 Από τα booster το 'παθες?;D ;D Aπό το comBrassiere. :D Oχι,ειχα αλλο πεταλι γι αυτα.. Ενα Boopiester. Πολυ καλο πεταλι για Progressive Death. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ. Δεν το μετανοιωσα, αξιζε ο "κοπος". Σουπερ και παλι. Μονο σχολιο. οτι ηθελα φιναλε "κανονικο". Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Σ ευχαριστω πολυ Σπυρο! Με τιμαει το σχολιο σου! ;) Ειχα φτιαξει φιναλε αλλα μου φαινοταν λιγο αποτομο και προτιμησα τον βινυλιακο τροπο.. :P :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsipis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 God damn I'm not down anymore!!! 8) Εύγε!!!! Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! (air drumming ftw :-X) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Στις εκατό σελίδες θα ανοίξουμε ''God damn'' Νο2 ? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 God damn THANK YOU so much tsipis! To be well bro!(να σαι καλα αδερφε) :) Στις εκατό σελίδες θα ανοίξουμε ''God damn'' Νο2 ? :D Ενοχλει που εχω περαση και χωρις μανατζερ φιλος? :P Θα εισηγηθω ασφαλιστικα μετρα μου φαινεται... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Ενοχλει που εχω περαση και χωρις μανατζερ φιλος? :P Θα εισηγηθω ασφαλιστικα μετρα μου φαινεται... :D Σε ποιόν θα τα εισηγηθείς βρε? Αφού ο λόγιερ έχει πλέον άλλη daytime job. He is searching for video strippers. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση