freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 ''Go find yourself'' νομίζω λέει :) ;D Aμα ο ανθρωπος εχει θετικη ενεργεια... :D Σε ευχαριστω παρα πολυ Lord που σχολιαζεις τα τραγουδια μου! Ρε τα ξαδέλφια , Έχω κρατήσει φυσικά σε περίοπτη θέση το sinners και το ακούω τακτικά ,καθότι αυτό πλησιάζει περισσότερο στα γούστα μου ;) Με ρωτουσε ενας συμφορουμιτης τις προαλλες... ''Καλα,ξαδερφο στην Κοζανη..Πως?Τι?'' ;D Φυσικα του ειπα οτι απλα αλληλοαποκαλουμαστε ετσι και δεν ειμαστε συγγενεις,αλλα αν εχεις τετοιους καλους φιλους σε τοσο λιγο χρονο,να χ...σω τους συγγενεις... ;) Και μενα το Sinner ειναι περισσοτερο του γουστου μου αλλα.... Τοσο πολυ απεχει αυτο απο τα ακουσματα σου?Αφου εισαι βρωμοροκας Κιθ Ριχαρδου. Εκτος αν το χεις γυρισει σε Α-ΗΑ... ;D Σ ευχαριστω πολυ Samy για το σχολιο σου! Edit..με προλαβε ο gvour στα του Samy.. 8) Σε λιγο ερχεται και ο Φουζιος και με τα σολα που παιξες Σταυρε θα ναι μαινομενος. Να πω την αληθεια,οταν εγραφα το σολο και βγηκε αυτη η ,να την κανει ο Θεος,φιουζονια,τον σκεφτομουνα.. ;D Αλλα οσο το ακουγα ελεγα μεσα μου...''Δεν,δεν βγηκα πολυ out.. :D.Hθελε κι αλλο..Δεν θα του φτανει του Φουζιου..να κατεβω στην τυχη τρια ταστα παρακατω,να γινει της Ποπης το φαλτσο,κι ο Θεος βοηθος.. ;D Να τον κανω να νιωσει οτι επιτελους φιουζόνεψα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ρε τι είστε εσείς ρε κατασκευαστές επιγραφών ? Αμέσως να μου κολλήσετε τη ταμπέλα στοουνικός ,επειδή ακούω rolling stones. Ακούω και Κιθ Ρίτσαρντ άμα λάχει , εντάξει τώρα φάρδυνε ο ορίζοντας ? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ακούω και Κιθ Ρίτσαρντ άμα λάχει , εντάξει τώρα φάρδυνε ο ορίζοντας ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ti ''αμα λαχει''?Αφου εχεις βαλει το ποστερ του πανω απ το κρεββατι σου..(Παναγια μου..) Εδω μας εχεις κανει να προσεχουμε τα λογια μας για τη γρια,μη μας δειρεις.. ;D Αμα λαχει ειναι αυτο? :-X Φαρδος απυθμενον..Νταξ. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Κομματάρα, με ωραίο γκρουβ - το half-time shuffle είναι από τα αγαπημένα μου - και πολύ καλή δομή και εξέλιξη. Και εγώ θα ήθελα περισσότερο Hammond (πάγιο αίτημα / χρόνιο κόλλημα!). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Φίλε πολύ ωραίος... Πολύ καλό τραγούδι και φοβερή ερμηνεία στα φωνητικά. Μπράβο και εις ανώτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 @Haris,brd σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Σταύρο να βάλουμε κανα μπαλετάκι, γιατί ο άλλος μας ρίχνει μια σελίδα. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 who is the other ? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Σταύρο να βάλουμε κανα μπαλετάκι, γιατί ο άλλος μας ρίχνει μια σελίδα. :D ;D ;D ;D Για να συνεργαστω με μπαλετακι,πρεπει πρωτα να κανουμε οντισιον. Χριζεσαι Προεδρος της κριτικης επιτροπης... :P ;D Ballet Dancer Upskirt - Funny Θα τον φαμε,δε μπορει... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 ;D ;D ;D Για να συνεργαστω με μπαλετακι,πρεπει πρωτα να κανουμε οντισιον. Χριζεσαι Προεδρος της κριτικης επιτροπης... :P ;D Ballet Dancer Upskirt - Funny Θα τον φαμε,δε μπορει... ;D Άστο στο Νέστορα ,γιατί εσύ Σταύρο βάζεις κορτσούδια δεύτερο χέρι απ το σωλήνα και στο τέλος θα τα κάνεις χειρότερα .Ο Κοζάνης χρησιμοποιεί αυθεντικά κομμάτια ,μόνο ο Νέστωρ μπορεί να σε σιάξει σ' αυτή τη κρίσιμη καμπή της καριέρας σου. Αφήσου στα χέρια του και μη μιλάς ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση