freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ενα καινουριο τραγουδακι εν μεσω νταουνιαρικου κλιματος και γενικοτερης απραξιας.. :-[ Ετσι για να μην χανω επαφη με το αθλημα αφησα να βγει και λιγο εξω ο καρεκλάς που κρυβα μεσα μου.. :D Καλη ακροαση! :) *Ο τιτλος σε ελευθερη μεταφραση σημαινει gamoto. Μην εχω και τιποτα τραβαλα με εκκλησιαστικους παραγοντες... :D GOD_DAMN.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Τον Σταύρο το άκουσα να παίζει τύμπανα (μαμάει). Τον άκουσα να παίζει πιάνο (και δέρνει). …Μπάσο…. Για κιθάρα και ΦΩΝΗ (τι να ξανα λέμε τώρα..ας τα να παν). Σαν συνθέτης…. Σαν παραγωγός…… ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. Αν προσθέσεις ότι είναι και μαμώ τους τύπους, έχει και ωραίο μαλλί…είναι σίγουρο ότι έκανε συμφωνία με τον Διάβολο!!!! ;D ;D God Damn….I envy you!!!! :-* :-* ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Δε μας χέζ..ς ρε Σταυράρα. Μας έχεις δημιουργήσει κόμπλεξ εδώ μέσα. Μεγαλειώδες σόλο για τα γούστα μου (έξω από τα τυπικά - κάτι που πιθανόν να έκανε ο Vernon Reid). Επ' τι λες στο 4.01-4.02; Τι; Υ.Γ. Αποφάσισε να οπτικοποιήσεις τα κομμάτια σου και θα σου φέρω κάτι αλφαδιές να τον φάμε τον άλλον. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Το κομμάτι είναι στο god damn high level που μας έχεις συνηθίσει.Μου άρεσε πολύ,απλά δεν με τρέλανε όπως κάποια άλλα σου.Γκρουβάρει αγρίως! Επίσης,έχεις καταφέρει κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα : το funky vibe δένει τόσο όμορφα με το σκληρό ροκ .Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι μηδέν κακό αμιγές καλού(περί απραξίας το λέω ;)) Δύο σχόλια-σκέψεις: 1)Σε κάποια σημεία τα διαφορετικά takes μεταξύ τους(στις κιθάρες) και το αντίστοιχο panning αριστερά και δεξιά,με κούρασε-με αποσυντόνισε.ήθελα λίγο πιο..ξεκάθαρη τη μίξη σε εκείνα τα σημεία,να αναπνέει το πράγμα πιο πολύ.Καθαρά θέμα γούστου αυτό :) (αναφέρομαι πχ στο part που ξεκινάει στο 0.12) 2)Μου άρεσε ΠΟΛΥ το σόλο.Μου θύμισε early Greg Howe όσον αφορά την τρελή χρήση της πεντατονικής! AWESOME ;) Αυτά... :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Επ' τι λες στο 4.01-4.02; Τι; Πιπέρι στο στώμα!!! ;D ;D Επίσης,έχεις καταφέρει κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα : το funky vibe δένει τόσο όμορφα με το σκληρό ροκ Φέρτε ρε τους Τσερόνε και τους Νούνους....να τους φάμε λάχανο!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 *Ο τιτλος σε ελευθερη μεταφραση σημαινει gamoto. Κάνεις λάθος ξάδερφε, σημαίνει gamato ;D ;D ;D ;D Το άσμα κουνάει άσχημα ;D και σόλο είναι όλα τα λεφτά... Ζωγράφισες πάλι, αλλά σταμάτα γιατί θα δημιουργήσεις σύμπλεγμα στον Apos ;D ;D ;D ;(απ' ότι διαβάζω εδώ επαρακάτω) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Λοιπόν Σταύρο από μένα δεν έχει sweet nothings :) Είσαι σε ένα επίπεδο που οτιδήποτε λιγότερο από το πάρα πολύ καλό, πρέπει να συζητείται. Το κομμάτι μου άρεσε πολύ και το λέμε για να ξεκινήσουμε από κει. Μου αρέσει πολύ στο κουπλέ. Δηλαδή όπως ας πούμε στο 1:20. Ή το τέλειωμα. Πολύ καλό. Και η φωνή σου έχει την μαγκιά και τον όγκο χωρίς τα (εύκολα για σένα) screams. Κατέβασε λίγο την rock κιθάρα (η funk είναι καλά). Παίξε λίγο λιγότερο μπάσο (τις ουρές του) γιατί ακούγονται πολλά "σχήματα" και ακούγεται busy το κομμάτι. Τσίμπα λίγο πάνω το ταμπούρο. Θα "αναπνεύσει" και θα γκρουβάρει καλύτερα (κατεμές). Το break πριν το ρεφρέν πολύ ωραίο στις κόντρες. Το ρεφραίν το χεις ψωμοτύρι αλλά δεν με εκπλήσσει και μάλλον "popίζει". Ψιλοξεπέτα ευκολάκι για σένα. Το σόλο εμένα που είμαι άσχετος και δεν είμαι κιθαρίστας, δεν μου κάνει κλικ. Από όλο το (ενίοτε Skynardικό, ενίοτε Aerosmith) κομμάτι γουστάρω τρελλά τα πλήκτρα σου. Και ρε γαμώτο ακόμα είσαι ανασφαλής με αυτά. Γιατί ρε συ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Από όλο το (Skynardικό) κομμάτι γουστάρω τρελλά τα πλήκτρα σου. Και ρε γαμώτο ακόμα είσαι ανασφαλής με αυτά. Γιατί ρε συ; Η πλάκα είναι Κώστα ότι παίζει πολύ καλό πιάνο…σοβαρά μιλάω! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Αχ ρε Σταύρο, αχ ρε Σταύρο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Η πλάκα είναι Κώστα ότι παίζει πολύ καλό πιάνο…σοβαρά μιλάω! Μα ακριβώς αυτό λέω. Ακούς όμορφες πιανιστικές πινελιές a la Billy Powell και τσούκ και το Hammondάκι να στριγγλίζει στην έμφαση. Αλλά πρέπει να παραμερίσεις τόσες "κουρτίνες" για να τα ακούσεις, που είναι κρίμα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση