playel Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Γειά σας παιδιά.Τα φώτα σας για μια ακόμη φορά σε 2 απορίες που έχω..1)Όταν ενεργοποιώ το D-Beam και το d-beam sens ειναι στο 127 το λαμπάκι assignable αναβοσβήνει,σαν να εχω βαλει το χέρι μου απο επάνω ενώ δεν το έχω βάλει.(να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει άλλο όργανο επάνω απο το fantom για το ''πιάσει'' ο αισθητήρας υπέρυθρων)Οπότε αναγκάζομαι να χαμηλώνω το d-beam sens στο 90 για να σταματήσει...Άλλες φορές δεν το κάνει αυτό..Και ρωτάω..Είναι πρόβλημα αυτό? Το δεύτερο ερώτημα είναι: Στη λειτουργία performance μπορώ να αναθέσω στο d-beam να κάνει ότι θέλω εγώ ή μόνο στο patch mode γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Ποιό Fantom απ'όλα; FA-76, Fantom-S, Fantom-X, Fantom-G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Σόρυ Μανώλη ξέχασα να το αναφέρω αυτό..Fantom x7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Όταν ενεργοποιώ το D-Beam και το d-beam sens ειναι στο 127 το λαμπάκι assignable αναβοσβήνει,σαν να εχω βαλει το χέρι μου απο επάνω ενώ δεν το έχω βάλει.(να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει άλλο όργανο επάνω απο το fantom για το ''πιάσει'' ο αισθητήρας υπέρυθρων)Οπότε αναγκάζομαι να χαμηλώνω το d-beam sens στο 90 για να σταματήσει...Αφού το ρυθμίσεις (την ευαισθησία του) εκεί που θες, αποθήκευσέ το στο σύστημα (system). Άλλες φορές δεν το κάνει αυτό..Και ρωτάω..Είναι πρόβλημα αυτό?Δηλαδή στην ίδια τοποθεσία που έχεις το όργανο άλλοτε το κάνει και άλλοτε όχι; Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Factory Reset) και δες αν συνεχίσει να το κάνει, αλλιώς πήγαινέ το σε ένα από τα τεχνικά τμήματα να το ελέγξουν. Προσοχή, επειδή με "Factory Reset" θα σβηστούν όλα όσα τυχόν έχεις φτιάξει, δημιούργησε αντίγραφο ασφαλείας (backup) των δεδομένων σου. Στη λειτουργία performance μπορώ να αναθέσω στο d-beam να κάνει ότι θέλω εγώ ή μόνο στο patch mode γίνεται αυτό?Απ'ότι θυμάμαι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Αφού το ρυθμίσεις (την ευαισθησία του) εκεί που θες, αποθήκευσέ το στο σύστημα (system). Το έχω κάνει αυτό.Δλδ ρυθμίζω πόσο θέλω και πατάω ''system write'' Δηλαδή στην ίδια τοποθεσία που έχεις το όργανο άλλοτε το κάνει και άλλοτε όχι; Ακριβώς..π.χ σήμερα όλη μέρα έχω το d-beam sens στο 127 και δουλεύει άψογα,(στο ίδιο μέρος το όργανο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Μάλιστα. Αυτά άρχισε να τα κάνει τώρα ή τα κάνει από τότε που το αγόρασες; Το όργανο το πήρες - αγόρασες καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Μήπως προσπάθησες να κάνεις κάποιο update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Όχι καινούργιο το αγόρασα το όργανο και το έχω σε εξαιρετική κατάσταση.Βασικά απο την πρώτη μέρα που το αγόρασα έχει αυτό το ''θέμα'' δλδ..Άλλες φορές που βάζω το sens στο 127 η πράσινη μπάρα στην οθόνη δείχνει να μην πιάνει τιποτε ο αισθητήρας ..και άλλες φορές πρέπει να το χαμηώνω το sens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Όχι δεν έκανα κανένα update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Όχι καινούργιο το αγόρασα το όργανο και το έχω σε εξαιρετική κατάσταση.Βασικά απο την πρώτη μέρα που το αγόρασα έχει αυτό το ''θέμα'' δλδ..Άλλες φορές που βάζω το sens στο 127 η πράσινη μπάρα στην οθόνη δείχνει να μην πιάνει τιποτε ο αισθητήρας ..και άλλες φορές πρέπει να το χαμηώνω το sens Από την πρώτη μέρα που αγόρασες το όργανο έχεις κάποιο πρόβλημα και τώρα - σήμερα το αναφέρεις; και που σε φόρουμ; Γιατί δεν απευθύνθηκες στο κατάστημα απ'όπου το αγόρασες ή στο τεχνικό τμήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ίσως επειδή τον πρώτο καιρό δεν είχα ασχοληθεί με το d-beam και δεν το είχα δώσει σημασία.Σου το είχα φέρει πριν 2 ή 3 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) για το display που δεν φώτιζε αμέσως όταν ενεργοποιούσα το όργανο και ακόμα το ίδιο κάνει απο την ίδια μέρα που επέστρεψα απο Αθήνα...οπότε σχετικάμε το d-beam κάνω ένα factory reset και αν δεν γίνει τίποτα το αφήνω έτσι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση