pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Αν μιλαμε για groove ,για Horn section ,για performance ...εδω ειμαστε απολαυστε τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Συνεχεια απο fillmore .....i got to groove. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Να πω την αμαρτια μου, οσα βιντεακια των TOP + Santana εχω δει δε μου αρεσαν ιδιαιτερα - μου αφηνουν την εντυπωση του Santana να παιζει ΠΑΝΩ απο τους TOP και οχι μαζι τους. That said, οι ανθρωποι ειναι απλα κορυφαιοι. Eιχα την ευκαιρια να τους δω πριν απο μερικα χρονια και ηταν ανετα απο τα καλυτερα live που εχω παρακολουθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 εχεις δικιο για τον ΣΑΝΤΑΝΑ αλλα ετυχε να παιζει και αυτος στο Μontreaux εκεινη την περιοδο και κανανε τα κομματια με την συμμετοχη του Chester Thomson στο hammond (παλιο μελος των ΤΟP και νυν πληκτρας του Σαντανα ).Εγω το ανεβασα για την καταπληκτικη performance ολου του group ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ KAI TOY Chester Thomson στο εκπληκτικο HAMMOND SOLO . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Chester Thomson στο εκπληκτικο HAMMOND SOLO . +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Επισης για τα ΑΠΙΘΑΝΑ πνευστα που εκτος των αλλων ειναι και τελεια κουρδισμενα .(ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ οσους παλιους μουσικους εχω ρωτησει κανεις δεν ειναι σε θεση να μου πει γιατι τα δικα μας -εδω στην Ελλαδα - πνευστα ποτε δεν ειναι κουρδισμενα μεταξυ τους !!) Δηλαδη και κουφος να εισαι ακους την ξεκουρδιλα ....καποιος να μας διαφωτισει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση