Nestoras Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Να με συμπαθάς Σπύρε, φταίει η ηλικία .... :P ;D ;D ;D ;D ;D Hλικία για γάμο. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Hλικία για γάμο. ;D Φιραίνει ο άνθρωπας ;D ;D ;D Μα να τάξεις και γάμο ρε? Ντροπής ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Φιραίνει ο άνθρωπας ;D ;D ;D Μα να τάξεις και γάμο ρε? Ντροπής ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παρερμηνεύτηκα Δημήτρη και σε αυτό συνετέλεσε κυρίως η προπαγάνδα του Nestor Apos ;D. Hλικία για γάμο. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Πάαααρα πολυ καλο φιλε! Το γιουτουμποκαναλο σου θα γινει must του πρωινου καφε μου απο δω και περα ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Πάαααρα πολυ καλο φιλε! Το γιουτουμποκαναλο σου θα γινει must του πρωινου καφε μου απο δω και περα ;) Οι καφέδες δικοί μου τότες!! ΟΛΟΙ!! ;D Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Τώρα το άκουσα/ειδα.... Δεν υπάρχει ένα κομμάτι σου ρε φίλε που οταν τελείωσε να μην ειχα ένα πλατυ χαμόγελο ;D !!! δεν ξέρω... μου φτιάχνεις την διάθεση...περνάς μια χιουμοριστική διάθεση στα video σου που εμένα προσωπικά μου κάνει πολύ ;) για το κομμάτι θα πω μόνο ότι μου αρέσει,(δεν με τρελαίνει ίσως λόγω είδους), αλλά το βλέπω πολύ άνετα ξανά και ξανά. και εννοειται οτι εισαι μουσικάρα!!!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Γιάννη μου σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Μουσικάρα δεν είμαι, αλλά ΝΑΙ το παραδέχομαι τα «καραγκιοζλίκια» με αρέζουν ;D. Είχα και άλλο footage που ήθελα να βάλω, αλλά διαφώνησε η Σμαρώ και το σεβάστηκα μόνο και μόνο γιατί συμμετείχε (έτσι είναι οι συνεργασίες…κάνεις υποχωρήσεις ;D). Σε επόμενο όμως που θα είμαι 100% μόνος…θα το τραβήζω από τα αυτιά!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 θα το τραβήζω από τα αυτιά!! Επιτέλους ρε συ μη σκοτώνεις την ελληνικήν ,μάθε ορθογραφία ΤραβΥζω είναι το σουστό ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 θα το τραβήζω από τα αυτιά!! Επιτέλους ρε συ μη σκοτώνεις την ελληνικήν ,μάθε ορθογραφία ΤραβΥζω είναι το σουστό ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Θα κάνω copy paste απο δώ και πέρα τις εντυπώσεις μου για τα κλιπάκια σου,συνεχώς μένω αποσβολομένος όταν τα παρακολουθώ! Για μένα είναι σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης! Επι του συγκεκριμένου τώρα! Απλά πανέμορφο το όλο κλίπ η μουσική οι παρουσίες τα πάντα!!! Θα ήθελα ίσως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια αλλα όπως και να'χει ΜΠράβο για ακόμα μία φορά!!! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση