sr4u Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 fender strat MIM 92' me DiMarzio sto bridge.backing track apo guitarbackingtrack.com.criticize me plz ;) ;D eyxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Μου άρεσε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Καλόόό!!!!!!!!!!!! Δυο μικρες παρατηρησεις ισως και ανευ σημασιας.Λιγο περισοτερο βαθος νομιζω θα το ανεβαζε.Κανα δυο bends που ακουσα θελανε περισσοτερο.......bend. Αν θες γραψε και τον υπολοιπο εξοπλισμο που χρησιμοποιησες να παιρνουμε ιδεες ;) Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sr4u Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ πολύ.:) χρησιμοποιησα την LINE 6 POD HD 500 προγραμμα ηχογραφησης:Cubase 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό sr4u. :) Ούτε ο Gilmour δεν το παίζει τόσο καλά (live). ;D (Βέβαια "τρέχεις" το πρώτο μέρος αλλά δεν πειράζει εν προκειμένω. Κι εγώ βιαζόμουν να το ακούσω ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Πολυ καλο μπραβο..... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sr4u Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω!! το ακουσα πααααρα πολλες φορες για να το βγαλω ιδιο,σχεδον. εχεις δικιο για το "τρεξιμο" :) εχω και ενα δικο μου.καμια σχεση βεβαια. Untitled.wmv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Καθε φορα που ακουω cover του shine... ενθουσιαζομαι...αλλα ρε παιδια βαλτε και ενα βιντεακι να βλεπουμε και πως το παιζεται εμεις οι καινουριοι....Δε ξερω αλλα καθε φορα που προσπαθω κι εγω να το παιξω σφιγγεται το σαγονι μου απο τη φορτιση! Αν επιτρεπεται ποσο καιρο παιζεις κιθαρα? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Πιστευω πως το original κομματι ειναι τοσο ωραιο που δυσκολα θα ακουστει καποιο cover ασχημο.Και αυτο μαλλον γιατι ενθουσιαζομαι οπως και ο νοε13 Ωραιο παιξιμο οντως,μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sr4u Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 thanks:) paizw prp 8 xronia,alla ta prwta 4 tessera pigaina se daskalo, meta monos mou.k twra eimai stasimos.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση