Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Γεια σας και παλι. Εχω την διαθεση να αποκτησω μια δευτερη κιθαρα. Ψαχνω κατι οικονομικο σχετικα και σε κομματια και μεταχειρισμενο. Εχω ηδη μια fender stra deluxe usa με texas special ενα blues junior και καμποσα πεταλακια. Παιζω αρκετα μπλουζ και ροκ λιγο φανκ λιγο ρεγκε και απειροελαγιστα μεταλ. Δεν λεω η κιθαρα που εχω μια χαρα ειναι. ομως εχω στο μυαλο μου 4 επιλογες και θελω λιγο βοηθεια στο τι ειναι πιο ορθολογικο. 1 tele με κλασικους μαγνητες (lipstick) 2 tele me διπλους για περισσοτερα γκαζια και μπλουζ 3 μια φτηνη Prs 4 strat/tele με τους custom 69. ισως ναι ειναι κατι αρκετα κοντα σε αυτο που εχω αλλα μου κεντρισαν το ενδιαφερον. Ευχαριστω για το ενδιαφερον We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Μια PRS ή μια LP ή τελέ ? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Πάρε αυτή να τα έχεις όλα ;) http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_tele_plus_mn_ch.htm όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Πάρε αυτή να τα έχεις όλα ;) http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_tele_plus_mn_ch.htm +1 ;) Kαι εγω μολις διαβασα το ποστ σκεφτηκα μια στρατ με hsh και πολλα switchακια! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 οντως ειναι μια καλη ιδεα και οικονομικη. σιγουρα θα βολεψει σε πολλα πραγματα. τωρα δεν ξερω πως θα δεσει ο χαμπουργκερ με τον lipstick. Μηπως συνδιαζοντας τα ολα σε 1 κιθαρα θα χασω πολυ σε ποιοτητα? We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Μηπως συνδιαζοντας τα ολα σε 1 κιθαρα θα χασω πολυ σε ποιοτητα? δηλαδη? Ολες οι θεσεις στην στρατ σε ικανοποιουν το ιδιο? Τζαμπα αγχωνεσαι μαλλον ;) Ετσι κι αλλιως μπορεις να αλλαξεις κατι αργοτερα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Εγω στην θεση σου θα επαιρνα μια φτηνη prs με p90 να εχω ενα εντελως διαφορετικο ηχητικο option Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Πάρε αυτή να τα έχεις όλα ;) http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_tele_plus_mn_ch.htm Εχω ακουσει αυτες τις κιθαρες στο γιου τιουμπιο και εχω παθει πλακα. hyperpanos τις εχεις δει αυτες τις κιθαρες απο κοντα?? Εχεις παιξει καμμια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 τωρα δεν ξερω πως θα δεσει ο χαμπουργκερ με τον lipstick. εχω σε μια yamaha εναν noiseless tele στην neck θεση και ενα seymour sh-14 στη γεφυρα ,στα δικα μου αυτια τουλαχιστον δενει μια χαρα και αν χαμηλωσω και λιγο το tone pot ακομα καλυτερα .τωρα περι ορεξεως....... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Εχω ακουσει αυτες τις κιθαρες στο γιου τιουμπιο και εχω παθει πλακα. hyperpanos τις εχεις δει αυτες τις κιθαρες απο κοντα?? Εχεις παιξει καμμια?? Όχι αλλά μου αρέσει και σκέφτομαι και εγώ για μία τέτοια ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση