Προς το περιεχόμενο

Home Studio - Πως θα γράψω καλά την κιθάρα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο την βοηθεια σας εφτιαξε... δεν ειχε καμια σχεση. Δηλαδη για amplitube ειναι οκ ο ηχος? Θελω να πω ανταποκρινεται στις δυνατοτητες του προγραμματος? Αν ναι τωρα μενει να δω τι θα κανω με την ηχοληψια μεσω μικροφωνου.

We are the Sultans Of Swing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μετα απο την βοηθεια σας εφτιαξε... δεν ειχε καμια σχεση. Δηλαδη για amplitube ειναι οκ ο ηχος? Θελω να πω ανταποκρινεται στις δυνατοτητες του προγραμματος? Αν ναι τωρα μενει να δω τι θα κανω με την ηχοληψια μεσω μικροφωνου.

Δεν είμαι γνώστης για να σου πω αν είναι καλό ή κακό σύμφωνα με τις δυνατότητες του προγράμματος ,αλλά το θέμα ,δεν είναι τι ακούω εγώ και αν με ευχαριστεί ,αλλά εάν είσαι εσύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα .Αν δεν είσαι τότε μάλλον πρέπει να ψάξεις πάλι τις ρυθμίσεις σου .

No one wants an alien

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ πιο ικανοποιημενος συγκριτικα με το χαλι που επικρατουσε πριν. Σιγουρα με καλυτερο ψαξιμο θα εχω και αναλογα αποτελεσματα. Αυτο που προσεξα ειναι οτι εχει αρκετο θορυβο (περα απο hum). Ειναι δυνατον να εξαλειφθει κατοπιν τις ηχογραφησης?

We are the Sultans Of Swing

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου