Infernalgr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Παραθέτω ενα backing track που έφτιαξα πρόσφατα, ελπίζω να σας αρέσει. Σχόλια ευπρόσδεκτα, θετικά η αρνητικά. [flash=200,200] Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 καταρχην το track μου αρεσε, δευτερο τα τυμπανα ειναι vsti και αν ναι ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 καταρχην το track μου αρεσε, δευτερο τα τυμπανα ειναι vsti και αν ναι ποιο? Superior Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Superior μπραβο ρε φιλε ωραιος ηχος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό, αλλά κινείται σε μουσικά μονοπάτια που εγώ μάλλον δεν έχω τις δυνατότητες να ακολουθήσω... ;D Σούπερ αλλά την επόμενη φορά ανέβασε ένα δωδεκάμετρο ;D ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό, αλλά κινείται σε μουσικά μονοπάτια που εγώ μάλλον δεν έχω τις δυνατότητες να ακολουθήσω... ;D Σούπερ αλλά την επόμενη φορά ανέβασε ένα δωδεκάμετρο ;D ;D :P There will be blues ;) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Σουπερ 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση