Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια χαζευα στις αγγελειες και ειδα την παραπανω κεφαλη http://smart.noiz.gr/details.php?id=75151 ρωτησα εναν φιλο και μου ειπε οτι ειναι κυριως για μεταλ καταστασεις δεν θα με καλυψει δηλαδη στα υπολοιπα? και αν με καλυψει με ποια καμπινα θα ειμαι καλυμενος..? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 ποια είναι τα υπόλοιπα? και ροκιές μια χαρά παιζει ας πουμε a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 ποια είναι τα υπόλοιπα? και ροκιές μια χαρά παιζει ας πουμε ενδιαφερομαι κυριως για ροκ και μπλουζιες κλασικα απλα θελω να εχει δυναμη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 απλα θελω να εχει δυναμη :) Με 50 βατ λάμπα αυτή είναι η τελευταία έγνοια σου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 μια χαρά πιστεύω θα σε καλύψει. ίσως έχει κάπως μοντέρνο χαρακτήρα, οπότε μπορει να μη σου κάνει αμα θες παλιομοδίτικους ηχους. πάρε την κιθάρα σου και κανόνισε μια συναντηση με τον πωλητή ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Για metal δεν κάνει πάντως, για rock/hard rock καλός είναι. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Εγω μια χαρα επαιζα μεταλ οταν τον ειχα... Ειναι γενικα bright σαν ενισχυτης...ειναι και open back αν δε λανθανω... Αν θελεις να παιξεις gorgoroth μπορει να εχεις ενα θεμα... Θρας,κλασσικο μεταλ,σπιντ παιζει χωρις καμια βοηθεια...αν εχεις και καλο χερακι ακομα καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 καλημερα :) εχθες δεν προλαβα να διαβασω τις απαντησεις σας και απο οτι ειδα καποιοι τον ειχαν κιολας εμενα ενας φιλος μου ειπε να χωθω γιατι εχει τον engl fireball 100 γιαυτο κολλησα στο μεταλλ και ρωτησα... σε λιγο καιρο που θα κατεβω στην προτευουσα θα δοκιμασω μερικους απο δαυτους :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Δες αυτο και οι δυο κιθαριστες παιζουν με τoν combo την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση