blue Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Είμαι ο μονος που δε νομιζει πως αυτή ειναι η Τσούλια? το είπε και ο από πάνω σου (που τυχαίνει να τον ξέρω και είναι γαμώ τα παιδιά) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Είμαι ο μονος που δε νομιζει πως αυτή ειναι η Τσούλια? Δεν με χαλάει κι' αυτή. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Thumbs up!! ;D (ε όχι και η Τζούλια...) Moυ αρέσει που είναι "πιπεράτο" (δεν το περίμενα), και ως εκ τούτου αποκλείεται από κανάλια και μέινστριμ ραδιόφωνα... αν και διάφορα παρόμοια είχαν παρελάσει από εκεί την εποχή των Ψόφιων Κοριών κλπ. Αλήθεια, πού βρίσκεται αυτή η εκκλησία με την φοβερή θέα προς θάλασσα; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 το είπε και ο από πάνω σου (που τυχαίνει να τον ξέρω και είναι γαμώ τα παιδιά) Εχεθς δξκξο, γυα καποξο λθγθ θμως δε τθ καγαλαδα!! ;D ;D ;D Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Tα σπαει! Και νομιζω δινει πολυ στο κομματι ο ρομαντικος στιχος. Exete dikio.Den ινε οι Tzoylia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 (ε όχι και η Τζούλια...) Εχεθς δξκξο, γυα καποξο λθγθ θμως δε τθ καγαλαδα!! ;D ;D ;D Exete dikio.Den ινε οι Tzoylia. ορίστε : μερικοί άνθρωποι έχουν αγοράσει το dvd και ακούνε τις διαφορές. Να γίνουν experts. @βλοοδυ : είναι η αγία σκέπη στου Παπάγου. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 :o :o :o :o :o :o Ειστε φοβεροι! Εκτος του οτι βιντεο-μουσικη παραγωγη ειναι ακρως επαγγελματικου επιπεδου,αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι η κοπελ.. , ειναι η θεατρικοτητα και η παρουσια ΟΛΩΝ,οχι μονο του πρωταγωνιστη,στο κλιπ. Ειστε καλλιτεχνες. Μπραβο! Τι γυναικα ειν τουτη ρε παιδια? Πολυ custom shop μιλαμε.. :o Να ειστε καλα!Διασκεδασα! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία δουλειά! Μπράβο σας! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Επειδή ειστε όλοι αμπαλοι, θα εκθειάσω πρώτος τον φόρο τιμής που απέδωσε ο μπασιστας στον Μεγάλο Πατρικ Ογκουνσότο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Επειδή ειστε όλοι αμπαλοι, θα εκθειάσω πρώτος τον φόρο τιμής που απέδωσε ο μπασιστας στον Μεγάλο Πατρικ Ογκουνσότο 8) t-shirt ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση