OrestisGuitar Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 παιδια καλησπερα εδω εινα το entry μου γι'αυτο των διαγωνισμο.Δεκτες ολες οι αποψεις και πανω απ' ολα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. www.orestisguitar.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Ωραίος! Αν και είμαι πολύ φαν του αυτοσχεδιασμού μου άρεσε το γεγονός ότι το σόλο σου είναι μελετημένο,σχεδιασμένο σωστά και ότι γενικά έχει δομή ,για την οποία έχει πέσει δουλειά από πίσω,πριν το ανεβάσεις.Κατά τη γνώμη μου,ίσως το δεύτερο καλύτερο take μετά από αυτό του David Wallimann :) Καλή επιτυχία!! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
OrestisGuitar Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου.Να σου πω την αληθεια ,ηθελα να το κανω προσχεδιασμενο,γιατι οι περισσοτεροι παιζουν αυτοσχεδιασμο και ηθελα να κανω κατι αλλο.Ουτος η αλλος ετσι που ειναι τα μεροι το συκωνε αρκετα να το προμελετησω.Παντως το τελευταιο μερος ειναι improvised.Ναι και του wallimann ειναι πολυ ωραιο(του αρεσε πολυ και το δικο μου)αλλα ειμαι σιγουρος οτι και το δικο του ειναι προσχεδιασμενο αρκετα :) σε ευχαριστω πολυ ξανα !!!! www.orestisguitar.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 πολύ ωραίο, μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Πολύ καλός, μπράβο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Ορέστη είσαι ωραίος παίκτης, αλλά το κυριότερο έγραψες ωραίο κομμάτι. Εύχομαι τα καλύτερα, θα σου έλεγα να ξανακυττάξεις το σημείο 1.24 αλλά και το 1.33-1.34 όπου φαίνεται ότι δεν έχεις σίγουρα πατήματα. Αυτό βέβαια αν σ' ενδιαφέρει η πρωτιά. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
OrestisGuitar Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Γεια σου νεστωρα ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Ναι ξερω αυτα τα 2 καταρραμενα σημεια, αλλα δεν μπορω να κανω κατι τωρα που εχει βγει το video.πρεπει ολο το κομματι να βγει one take, αν και πολλοι απ τους διαγωνιζομενους τους βλεπω να κανουν edit, αλλα προσπαθησα να το παιξω οσο καλυτερα μπορουσα,αν αναλογιστεις οτι ειχα να παιξω κανα μηνα γιατι εκανα κατι θεραπειες στα χερια μου.Χαιρομαι παντως που σου αρεσει σαν δομη,αυτη ηταν η βασικη μου προταιρεοτητα. www.orestisguitar.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση