rf84f Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2012 Γεια χαρα σε ολους τους φιλους. Θελω αν μπορειτε, την αποψη σας για αυτη την κονσολα που αγορασα προσφατα. http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1222_usb.htm Ευχαριστω για το χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2012 Συγνώμη αλλά εφόσον την αγόρασες ποιό είναι το νόημα να πάρεις απόψεις γι' αυτήν; ??? http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsikatos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2012 Φιλε μου εγω αυτην την κονσολα την αγορασα τον περασμενο αυγουστο απο το μουσικοραμα με 200ε μαζι με τα μεταφορικα και εχει αποδειχτει σκυλι Αρκει να φαντααστεις μονο πως ο υπολογιστης οπου εχω και το Home studio Μου λειτουργει γυρω στις 14 ωρες την ημερα και η κονσολα ολες αυτες τις ωρες ειναι ανοιχτη Τωρα απο αποψη ηχογραφησεως για ερσαιτεχνικη χρηση ειναι πολυ καλη Εμενα ποιο χρισημη μου φανηκε οταν σηκωσα ενα μικρο Live και με εβγαλε ανετα χωρις να ζοριστει και με ηχεια τα BEHRINGER B215XL http://www.thomann.de/gr/behringer_eurolive_b215xl.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rf84f Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Εμενα ποιο χρισημη μου φανηκε οταν σηκωσα ενα μικρο Live και με εβγαλε ανετα χωρις να ζοριστει και με ηχεια τα BEHRINGER B215XL Από τι να ζοριστεί η κονσόλα από τα 12V που τρέχει? τι ζόρισμα να πάθει να υπερθερμαθούν τα λαμπάκια& τα led ας πούμε? αφού όλα τα watt τα τραβάνε τα ηχεία που είναι αυτοενισχυόμενα... ::) 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsikatos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 αφού όλα τα watt τα τραβάνε τα ηχεία που είναι αυτοενισχυόμενα... Δεν ειναι αυτοενισχυομενα τα ηχεια...παθητικα...ειναι....στην προηγουμενη κονσολα που ειχα...ας μην λεμε ονοματα...ακουστη μαρκα παντως... μολις την γεμισα τις υποδοχες της καηκε και δεν ξαναναψε...οποτε Behringer και παλι για ερασιτεχνικες ομως εφαρμογες.... Για επαγγελματικες DYNACORD και μονο DYNACORD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Πρόκειται για μια κονσολίτσα στημένη για μικρά live. Εξαιρετικά features για τα λεφτά, με 6 υποδοχές για μικρόφωνα με compressor στα 4 και επιλογή για στέρεο στα 2. Πολλές ευκολίες όπως συνολικό Mic mute αντι να τα κλείνεις ένα - ένα (υπάρχει κι αυτή η επιλογή) και γραφικό equalizer και χρήσιμο feedback detector και εφέ. Με δεδομένη την αξιοπιστία της εταιρίας προσωπικά θεωρώ πως για ένα μικρό γκρουπ είναι ιδανική προσιτή λύση. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Δεν ειναι αυτοενισχυομενα τα ηχεια...παθητικα...ειναι....στην προηγουμενη κονσολα που ειχα...ας μην λεμε ονοματα...ακουστη μαρκα παντως... μολις την γεμισα τις υποδοχες της καηκε και δεν ξαναναψε...οποτε Behringer και παλι για ερασιτεχνικες ομως εφαρμογες.... Για επαγγελματικες DYNACORD και μονο DYNACORD Αυτό που σου λέει ο Σταύρος είναι ότι η κονσόλα είναι παθητική. Δεν τραβάει κανένα ζόρι. Ποτενσιόμετρα είναι και δουλειά eq κάνει. Αντε να χει και κανα ψηφιακό εφεδάκι. Αμα τα ηχεία σου είναι παθητικά τότε έχεις κάποιον τελικό για την ισχύ. Πώς έκαψες κονσόλα επειδή έβαλες όλα τα μικρόφωνα; Τι εννοείς "κάηκε"; Καλές οι Dynacord αλλά δεν είναι και οι μόνες. Για τον λίγο χρόνο που ασχολείσαι είσαι λίγο (για να μην πω πολύ) απόλυτος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsikatos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Ναι παθητικη ειναι η κονσολα δεν μιλησε κανεις για ενεργη...τα ηχεια τα εχω σε τελικο... αλλα μολις σου λεω εβαλα 8 μικροφωνα επανω και γεμισα και τις 3stereo Που ειχε μετα απο μιση ωρα εκλεισε και δεν ξαναναψε...τι αλλο να σου πω;; η μαρκα της παντως αρχιζει απο Sound και τελειωνει σε Craft... :D :D :D :D Οι dynacord ειδικα τα μεγαλα μοντελα ειναι σκυλια δεν εχω νιωσει τοση μεγαλη αξιοπιστια για τετοια κονσολα...το κριμα ομως ειναι οτι ηταν δανεικη... Καλυτερα απολυτως παρα ξεροκεφαλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Απόλυτος = ξεροκέφαλος = αγύριστο κεφάλι = ξερόλας = ...μικροφονιάς. :D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση