pericles Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Επειδη εχω καταλαβει οτι ολοι οι ''συναδελφοι'' στο forum ειναι διαβαστες σας ανεβαζω και 12 παραλλαγες ποπ -ροκ ρυθμων( τις πιο απλες ) για να τις εχετε και να μην ξεχνατε τι παιζεται συνηθως (παιζοταν ισως ) σε τετοιου ειδους μουσικες . Αν υπαρξει ενδιαφερον εχω αλλους 12 και 23 με ανοιγματα hi-hat oπως επισης 24 ρυθμους (patterns για τους Αγγλομαθεις ) Funk - Fusion και απο 12 παραλλαγες των 6/8 η 12/8 blues AΛΛΑ ΚΟΛΠΑ !! 8)12 παραλλαγες του suffle κι 'αλλες 12 latin . Oλα αυτα τζαμπα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Το ενδιαφερον περισσευει αγαπητε Περυ. Κανε δουλιτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Πολυ ενδιαφερον Περυ, τωρα τα ειδα ! ευχαριστουμε για το χρονο και τη διαθεση να μοιραστεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Περικλή σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι το υλικό σου στο φόρουμ! Να προσθέσω για αυτούς που τους ενδιαφέρει το pop-rock-funk ρεπερτόριο υπάρχει ενα πολύ καλό βιβλίο, το The Drummers Cookbook που έχει άπειρους τέτοιους ρυθμούς. http://www.amazon.com/Drummers-Cookbook-Pickering-Frank-Briggs/dp/0786631953 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 @HAMPIS, @ IPPEX ,@THOMSOT :να σαστε καλα παιδια 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
βα Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 ευχαριστούμε pericles. δεν ειναι drummer,αλλά με τις ασκήσεις σου στο τελος θα γίνω, (έχω και εγώ μια ντραμς σπιτι.λεω σιγά σιγά να αρχίσω να την πασπατέυω) συνεχισε έτσι. Λούμπεν Τρολλεταριάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Πρέπει να ξαναπώ ένα ευχαριστώ και εγώ.Είναι πολύ σπουδαίο κάποιοι απο εμάς που θέλουν να μελετήσουν-με να έχουν μια "πηγή",ειδικά τώρα που τα οικονομικά είναι δύσκολα για όλους μας.Ευχαριστούμε πολύ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 τα έχεις και σε midi; :P www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 τα έχεις και σε midi; :P Γιατι ρε καλομαθημενε αφου ξερεις να διαβαζεις ??? Εχεις και πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
efialtis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2012 Μπραβο κυριε Περικλη για το χρονο αλλα και τη θεληση σου να ανεβαζεις διαφορους ρυθμους απο διαφορα στιλ.καλυτερα νομιζω οτι θα ηταν να μαζευοντουσαν ολα αυτα σε ενα με τιτλο βασικοι ρυθμοι απο ολα τα ειδη στα αρθρα και παλι μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση