Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Τι συγκλονιστικό άλμπουμ ειν' αυτό; Το άκουσα σήμερα πάλι, μετά από 20 σχεδόν χρόνια από τότε που το αγόρασα. Τι θλιμμένο mood, εξαιρετική παραγωγή από τον Scott Litt, εκπληκτικά orchestral arrangements από τον (Led Zep.) John Paul Jones. Όλα τα κομμάτια επιπέδου, υποκλίνομαι στο μεγαλείο της μπάντας. Ξέρω, θα μου πείτε έχει τόσες επιτυχίες το LP, αυτά διάλεξες; Άλμπουμ με τόσα πολλά "μεγάλα" κομμάτια είχα καιρό ν' απολαύσω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Ένα, απλά, συγκλονιστικό κομμάτι, ένα κόσμημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 To αγαπημένο μου ever από το album. Πότε ήμουν 5-6 χρονών και μας το έβαζε στο αυτοκίνητο ο πατέρας; R.E.M. - Drive (Video) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση