electric_wizard Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Χαίρετε, χαίρετε! Eίμαι ήδη περήφανος κάτοχος των : EHX Big Muff Pi USA, Marshall Drivemaster, Digitech Digidelay (απίστευτο εργαλείο, thanx to Elavd για το review που έκανε και με έπεισε να πάω να το ακούσω και να το παραγγείλω ευθέως μετά!), Behringer Equaliser ( για 20 ¤ κάνει απίστευτη δουλειά) ενώ από μέρα σε μέρα περιμένω το Danelectro Hash Browns Flanger. Επόμενη αγορά είναι ένα phaser. Σήμερα άκουσα το Mxr Phase 90 και μου άρεσε πολύ. Κάνοντας ένα search στο forum έχουν αναφερθεί κατά καιρούς τα κάτωθι: EHX Small Stone USA EHX Small Stone (το άλλο το κομουνιστικό, ξέρετε εσείς...john/ZombieTone) Digitech HyperPhase ( το έχει προτείνει ο Superfunk σε ένα thread για προτεινόμενα rigs, κάπου διάβασα οτί το τσίμπησε και ο janick) MXR Phase 90 ...και μηηη βαρέσετε, χαζέυοντας στο Harmony Central με αυτά που διάβασα άρχισα να θέλω να ακούσω το Vintage Phaser της Behringer... Όσο για το κόστος από τα παραπάνω, το πιο ακριβό στην εγώρια αγορά είναι το MXR που βγαίνει στα 100 ¤ (στας Ευρώπας έχει 80 ¤). Τι γνώμες έχετε για τα παραπάνω εφεδάκια; The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Digitech,"πιανει" χαλαρα ολους τους ηχους των υπολοιπων που ανεφερες,χωρις ομως το θορυβο :wink: & εχει και δυο καταπληκτικους analog synth ηχους (κανει και τα μισα λεφτα..) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
analogtreehouse Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Σου προτείνω να πάρεις το mxr phase 90 αν σου αρέσει ο χαρακτήρας του (4 stage) και να ζήτησεις είτε από τον toneless,ή τον jam να σου το πειράξει σε script logo mxr phase 90 και να μην είναι true bypass μιας και έχει πολύ ιδιαίτερο gain που δίνει στον ήχο παρά χαλάει την ποιότητα όταν δεν είναι ανοιχτό.Αν τώρα βαριέσαι υπάρχει μια έκδοση eddie van halen που έχει με διακόπτη και τα δύο modes(δεν το έχω ακούσει όμως) Αν θέλεις ένα ποιό ήπιο phaser ψάξε το mxr phase 45 Το ehx έχει ιδιαίτερο ηχόχρωμα τσέκαρέ το να δεις αν σου ταιριάζει.Η θα το λατρέψεις ή δεν θα σου αρέσει καθόλου. Τώρα αν θες ότι καλύτερο υπάρχει πάρε το moogerfooger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Έχω το ΕΗΧ και μου αρέσει πολύ το ζεστό χρώμα του. Είναι περιορισμένο πετάλι σε σχέση με τα άλλα, κάνει ένα πράγμα, που εμένα τυχαίνει να μου αρέσει. Αν θέλεις να πειραματιστείς με το phaser σου μάλλον δε σου κάνει. Το EVH όταν το είχα ακούσει μου είχε φανεί κάπως 'ψυχρό'... βέβαια αν δεν 'ζήσεις' λίγο καιρό με ένα πετάλι δεν μπορείς να βγάλεις σαφές πόρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Moogerfooger the best, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geofet9 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Εχω και το small stone(USA reissue) και το ΜXR Phase 90(vintage χωρις led και μόνο μπαταρία)...προσωπικά μ'αρέσει πολυ περισσότερο το 90..το small stone παραείναι "εφφέ και trippy" για τα αυτιά μου..και έχει και αυτό το εκνευριστικότατο volume drop..εν αντιθέσει με το 90 που κάνει boost!Αν δεν σ'αρεσει βέβαια αυτο το boost (εμένα μ'αρέσει) υπάρχει και η γνωστή R28 mod(κάνε search στο internet ή καλυτερα απευθύνσου στον toneless)...αλλά τι λέμε τώρα..αν δεν τα ακούσεις και τα 2...[/b] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 To Mxr phase 90 είναι πιο relax φάση. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε καθαρά ακκόρντα αλλά καε σε σολο καταστάσεις με βρωμιά. Το Electro Harmonix είναι πολύ καλό αλλά βγαίνει πολύ πιο "μπροστά" απο ότι θα το θες μερικές φορές, είναι πολύ έντονο με πολλά μεσαία και μπορεί να κουράσει. Επίσης, ίσως να μην σου αρέσει με βρώμικες κιθάρες. Το digitech δεν το γνωρίζω... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2006 Λοιπόν, πήγα σήμερα και άκουσα το Digitech. Οφείλω να ομολογήσω ότι με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο. Έχει τρομερή ευελιξία σαν πεταλάκι, από πιο "ζεστούς" ήχους (κοντά στο Phase 90, όσο το θυμάμαι από προχτές που το άκουσα κι αυτό) μέχρι πιο περίεργους (εφεδίσιους και trippy όπως αναφέρει παραπάνω ο geofet για το Small Stone) κάτι που το θεωρώ πλεονέκτημα. Δε μπλιμπλικιζε καθόλου κάτι που ψιλοφοβόμουνα να πω την αλήθεια. Το Small Stone δεν το βρήκα να το ακούσω. Έτσι μάλλον καταλήγω στο Hyper Phase της Digitech αλλά η αγορά θα γίνει τον άλλο μήνα. Επί τη ευκαιρία δοκίμασα και το Hot Rod επίσης της Digitech. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό γιατί επίσης περίμενα να digiταλίζει πολύ κάτι που δε μου φάνηκε καθόλου. Μεγάλη ευελιξία σε ήχους, από crunchy μέχρι και πιο fuzzy και ογκώδεις. ¶κουγε τρομερά (στις αλλαγές των knobs) και ακουγόταν τρομερό, χωρίς να ισοπεδώνει την κιθάρα (το δοκίμασα με τη δικιά μου Squier Affinity Tele, με τους μαγνήτες της αμερικάνικης Highway του takis και με μια LP (Lepa :D ) Standard) ενώ ήταν και πολύ ήσυχο με εξαίρεση όταν τσίτωνες το gain και το tone, κάτι που είναι ψιλολογικό. Μάλλον θα το χτυπήσω και αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον. Τώρα όσον αφορά τις τιμές τι να πω....?! Τα έχετε πει και παλαιότερα εδώ μέσα όλοι αλλά ρε παιδιά δε μπορώ με την καμία να δικαιολογήσω το ότι έχουν (και τα δύο πεταλάκια) 110 ¤ περίπου στην Ελλάδα και γύρω στα 60 ¤ στας Ευρώπας, εκτός κι αν εδώ με την αγορά του ενός σου δίνουν και ένα δεύτερο για δώρο το οποίο μάλλον δεν παίζει. Μέχρι που θα φτάσει επιτέλους το ποσοστό κέρδους τους?(την ίδια απορία έχω και για το θέμα των χορδών που συζητείται παράλληλα αυτές τις μέρες που στην καλύτερη έχουν πάλι διπλάσια τιμή απ'ότι έξω). The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση