Προς το περιεχόμενο

Απο πού αγοραζετε τις Fender σας;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λεω: τουλαχιστον πειτε να βγαλουμε ενα στατιστικο αποτελεσμα απο πού ειναι το πιο δημοφιλες κατααστημα για αγορα fender (αξιοπιστιας-τιμων)

από αυτά που σου απαντήσανε...οι αγγελίες του Noiz ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εχω αγοράσει δύο fender (μία highway strat και μία baja tele) στα 'τυφλά' (η πρώτη από αμερική, η δεύτερη από ευρώπη) και μου βγήκαν μια χαρά. Παρόλα αυτά, εαν έχεις την πολυτέλεια να δοκιμάσεις, και η τιμή δεν είναι 'απαγορευτικά' ακριβότερη, ακόμη καλύτερα. Φυσικά, +100 στην αγορά μεταχειρισμένων από τις αγγελίες.

Ξαναποσταρω παιδια:

εσεις που:

1. Αγορασατε fender

2. ή την αγορασατε μόνοι σας

3. και δεν την αγορασατε μεταχειρισμενη

κτλ

απο πού;;; 

Your Ear Rulez!

Kαι εγώ ξαναποστάρω

Εκεί όπου πουλάνε γνήσιες Fender (δηλ παντού)...όπου μπορείς να τις δοκιμάσεις και ακούσεις ώστε να έχεις ιδίαν πείρα. Εάν μιλάμε για καινούργιες, δεν έχει το ένα μαγαζί καλύτερες από το άλλο...τις ίδιες έχει!

και συμπληρώνω...εάν οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες. Εάν δεν μας ενδιαφέρει να τις δοκιμάσουμε...από τα eshops που χρόνια τώρα όλοι αγοράζουμε (και εμπιστευόμαστε) και συνήθως από αυτόν που έχει τις καλύτερες τιμές...

Επίσης για να σε βοηθήσω

http://agora.noiz.gr/

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

εγώ την american standard strat που έχω την είχα αγοράσει από μαγαζί στον Πειραιά και νομίζω τότε την είχε φθηνότερα από Θωμά.

την tele από αγγελία στο noiz

...ω  πανσοφη νυφιτσα

Πάντως, οι αγγελίες του Noiz και οι ιδιοκατασκευές fender (από fender parts) παραμένουν οι πιο εγγυημένες επιλογές.

Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ καινούργια fender αλλά αν το έκανα θα ήταν από Αγγλία (π.χ. ebay.uk, dv247 κλπ)λόγω πολύ καλών clearance προσφορών που βάζουν κατά καιρούς.

Replica Fender που πωλούνται σαν "original", θα πετύχεις γενικά σε κινεζικά site και σε 1-2 ψευτο-καταστήματα στην Ελλάδα ή πολύ ύποπτες καταχωρήσεις αγγελιών(όχι στο noiz γενικά). Θέλει προσοχή αλλά και να μπορείς να αναγνωρίσεις μια fender.

Από το Στόλα στην Πάτρα, από κεντρικό κατάστημα στην Αθήνα και από συμφορουμίτη μετά από αγγελία ζήτησης. Δεν προτιμώ συνήθως να αγοράζω κιθάρες διαδικτυακά και ιδίως αν πρόκειται για ακριβό όργανο διατίθεμαι να δώσω ένα μικρό premium για να τις αποφύγω.

Η εμπειρία των αγγελιών εξαιρετικά θετική. Πήρα τη φτηνότερη κιθάρα μου και ίσως την καλύτερη.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου