Προς το περιεχόμενο

Απο πού αγοραζετε τις Fender σας;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...σε έχει ακούσει ποτέ να παίζεις?... 8)

Φυσικά, μάλιστα μου είπε ότι αν σταματούσα να παίζω θα μου έπαιρνε δώρο μία, όπερ και εγένετο. :D

Ο μόνος που έχει απαντήσει στο θέμα, είναι ο Νέστορας.

Ως φαίνεται είμαι ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα. ;D

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

την πρωτη am std την ειχα αγορασει απο τον θωιδη στη θεσ-νικη πριν απο 24 χρονια.αυτη που γλυκοκοιταω τελευταια ειναι μια squire classic vibe '50s και τη βρηκα ελαχιστα ακριβοτερη στη θεσ-νικη [ ζαχος ] απ'οτι στον θωμα. τωρα απο τη στιγμη που μιλαμε για squire china και οχι για usa fender δεν το συζητω ελλαδα και παλι ελλαδα.

1) Δεν έχω πολύτιμη Fender. ::)

2) 1 απ' αυτές μου την έκανε δώρο ο πεθερός μου (καθότι πιανίστας, φιλόμουσος, κλπ)  :)

3) Τις λοιπές από τις αγγελίες του Noiz. (Κυκλοφορούν πολλά και καλά πράγματα στις αγγελίες, που είναι κρίμα να μην τις εκμεταλευτείς). ;)

???

Η ερωτηση ηταν απο που αγοραζουμε(καινουριες),οχι απο που μας τις αγοραζουν...

Οχι τιποτα αλλο,να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις περι του τι εστι σοβαροτης... :P :D

Ασε που δεν ανεφερες καν το οτι δεν ειπες του πεθερου να ναι στεγνη.

Αν ηταν ετσι οι σοβαρες απαντησεις.. :P :D :-*

Ασε που δεν ανεφερες καν το οτι δεν ειπες του πεθερου να ναι στεγνη.

Aπό Σουηδία και στεγνή;, αφού κάθε μέρα βρέχει. :-*

InfluenSir!

Aπό Σουηδία και στεγνή;, αφού κάθε μέρα βρέχει. :-*

;D ;D ;D

...τουλαχιστον (για να κρατησουμε το επίπεδο-level up  8) ) εσεις που:

1. Αγορασατε fender

2. ή την αγορασατε μόνοι σας

3. και δεν την αγορασατε μεταχειρισμενη

κτλ

απο πού;;;  :o

Για τα στατιστικα βρε παιδακι μου

(αν και βλεπω ο Βενιζελος να βαζει καπελο εδω στο forum σε οσους εχουν αυθεντικη american fender, εκτακτη εισφορα, και χαρατσι... Σου λεει, που τα βρηκες τα λεφτα; )

Your Ear Rulez!

Για τα στατιστικα βρε παιδακι μου

στην αρχή ήταν επειδή "τρώγεσαι" για νέα φέντερ, τώρα είναι "για τα στατιστικά", σόρυ φίλε αλλά δεν είναι σοβαρό τόπικ αυτό...

σόρυ φίλε αλλά δεν είναι σοβαρό τόπικ αυτό...

...θα το καταλάβει όταν ξεκινήσει ο Superfunk θέμα...από που αγοράζετε τις τσατσάρες σας... ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τη μια την ειχα παρει πιτσιρικας απο καταστημα της Θεσσαλονικης που δεν υπαρχει πλεον.

Κατα τυχη - μιας και δεν ειχα ιδεα τι να προσεξω και ηταν holy grail η αγορα αμερικανικης fender- βγηκε παρα παρα πολυ καλη.

Την αλλη την πηρα απο φιλο που την ειχε χρονια παροπλισμενη (λογω βαρους),οταν την επιασα για να την μεταφερω σε αλλον φιλο που εψαχνε παλια βαρια strat, και αποφασισα ευθυς αμεσως να μην φτασει ποτε στα χερια του  ;D

στην αρχή ήταν επειδή "τρώγεσαι" για νέα φέντερ, τώρα είναι "για τα στατιστικά", σόρυ φίλε αλλά δεν είναι σοβαρό τόπικ αυτό...

Sorry πατριδα, αλλα αν διαβασεις απο την αρχη το θεμα, θα δεις οτι εχει ΟΛΟ το ιχνος σοβαρότητας...ασχετο αν ξεφυγε λιγο (λογω προηγουμενου μου αρθρου... :P )

...και για να επαναφερω την συζητηση (αφου κανεις σχεδον δεν εχει σκοπο να απαντησει σοβαρα  :-[ )

λεω: τουλαχιστον πειτε να βγαλουμε ενα στατιστικο αποτελεσμα απο πού ειναι το πιο δημοφιλες κατααστημα για αγορα fender (αξιοπιστιας-τιμων)

Πιστεψε με, ειπαμε εχουμε χρονο για σκοτωμα, αλλα καλό ειναι βγαζουμε και ενα point

ΥΓ: χωρις ιχνος παρεξηγησης, ή εσωστρεφιας και εγωισμού  ;)

Your Ear Rulez!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου