Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Φοβερο τo V-Accordion. Πιο φοβερη βεβαια ειναι η τιμη τους, το FR7X κοστιζει 5200 €... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Φοβερο τo V-Accordion. Πιο φοβερη βεβαια ειναι η τιμη τους, το FR7X κοστιζει 5200 €... :P Ότι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχουν και φθηνότερα μοντέλα, FR-3X , FR-2 , FR-1Χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Παιδια καλησπερα. Θελω να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποιο plug vst ουτως ωστε στο προγραμμα που κανω ενορχηστρωσεις επειδη δεν εχω βρει καποιο vst για κιθαρα της προκοπης να συνδεω το μπουζουκι στην καρτα ηχου και παιζοντας σε αυτο ακκορντα να εξομοιωνει καπως τον ηχο να ακουγετε σαν κιθαρα. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο plug και δεν ξερω πως να το ψαξω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων Αδερφέ εγώ χρησιμοποιώ τον εξής συνδυασμό,με το RealGuitar2 γράφω τις νότες και στη συνέχεια με το Guitar Rig 3 προσπαθώ να κάνω τον ήχο να ακούγεται όπως θέλω,υπάρχουν βέβαια και εκατοντάδες Presets βλεπε. http://www.guitarampmodeling.com/viewforum.php?f=3 που το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariostz Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Αυτο ειναι το καλυτερο που εχω βρει ποτε στο ειδος. Η εταιρεια λεγεται Prominy. ΕΙναι πραγματικα φανταστικες προσομοιωσεις. Φανταζεστε σε λιγα χρονια μπαντες με 5 πληκτραδες πανω στη σκηνη; Ο καιρος γαρ εγγυς. ;D Τρολολολολολολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariostz Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν υπαρχει καμια επιλογη για να διαγραφω διπλα ποστ; :P Τρολολολολολολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trellakias Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Special thanks σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση