sd40 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 κι ομως συμβαίνει...και σε εντάσεις στουντιακές... μεταξύ σοβαρού κι αστείου δεν μικροφωνίζει καθόλου...σε αντίθεση με τους μονοπηνιακούς της άλλης κιθάρας που γίνεται το σύστριγγλο... δεν ξέρω πολλά απο φυσική αλλα πιστεύω ότι ευθυνεται η έλλειψη πηνίου στο μαγνήτη. Ισως ενα πηνίο να μεγενθύνει το φαινόμενο του feedback ενώ με τον αισθητήρα απλώς να χρειάζεται πολλή περισσότερη ένταση...ποιός ξέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 δεν εχω παιξει αλλα θα ηθελα να δοκιμασω. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα ειναι απο κοντα αυτη η εξτρα "ακουστικη" ποιοτητα. παντως εμφανισιακα μου ψιλοθυμιζουν εναν παλιο γνωριμο... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Τους έχω παίξει σε ένα Helix μπάσο. Η εντύπωση που μου άφησαν ήταν θετικότατη. Bright ήχος, πεντακάθαρος και παράλληλα με ικανοποιητική «τονική παλέτα» (το όργανο είχε δύο μαγνήτες). Δεν θα τους σύστηνα σε κάποιον που θα ήθελε «λασπωμένο» ήχο. Όμως όποιος θα ήθελε υψηλή ευκρίνεια στον ήχο του, τότε Alumitone δαγκωτό. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση