Προς το περιεχόμενο

Lace Alumitone pickups - γνώμες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φτιαχνω ενα καινουργιο project και θα ηθελα να ειναι κατι διαφορετικο απο τις υπολοιπες κιθαρες που εχω και θελω γνωμες για τους εν λογο μαγνητες!

--[CROATOAN]--

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator

Οι μαγνήτες αυτοί είναι απλά... αλλού.

Κατ' αρχάς είναι passive και κατασκευασμένοι απο αλουμίνιο αντι για χαλκό. Το αποτέλεσμα είναι πως είναι πολύ ήσυχοι με χαμηλότερη αντίσταση και μεγαλύτερη έξοδο.

Ο ήχος τους είναι αυτό που θα λέγαμε hi-fi. Βέβαια εξαρτάται και απο το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσεις, αφου είναι ολόκληρη σειρά με μονοπήνιους και humbuckers. Πάρε ένα δείγμα.

και οι νέοι Deathbuckers

Αν έχω ένα θέμα με τους Alumitone είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση τους, αλλά αυτά είναι γούστα και ιδιαίτερα όταν θες να είσαι διαφορετικός αυτό μετράει.

Θεωρώ πως η οικογένεια Lace είναι πρωτοπόροι σε αυτό που κάνουν, δεν αντιγράφουν, ούτε βγάζουν άλλη μια χιλιοφτιαγμένη εκδοχή του PAF.  Προσωπικά στην Stratocaster μου χρησιμοποιώ τους Lace Holy Grail, στους οποίους κατέληξα δοκιμάζοντας τουλάχιστον 4 σετ απο τους γνωστούς κατασκευαστές. Οι άνθρωποι απλά δεν έχουν καλό marketing.

Live and let Live.

Γενικά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...

δηλαδη τους εχεις ακουσει και δεν σου αρεσαν? ακουσε τους εδω:

για Ιταλοφωνους:

Φτιαχνω ενα καινουργιο project και θα ηθελα να ειναι κατι διαφορετικο απο τις υπολοιπες κιθαρες που εχω και θελω γνωμες για τους εν λογο μαγνητες!

καταπληκτικοι μαγνητες και αφου θες κατι διαφορετικο ...go ahead!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

δηλαδη τους εχεις ακουσει και δεν σου αρεσαν?

Εσύ αυτό καταλαβαίνεις από αυτό που είπα;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

...εφόσον δεν πρόκειται για παρεμβαση στην βασική σου κιθάρα και είναι για κάποιο προτζεκτ σου τους συνιστώ ανεπιφύλακτα...κι αυτό γιατί είναι κάπως ιδιαίτεροι στον τελικό τους ήχο...Τους έχω σε μια δικιά μου ιδιοκατασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένος (βλ φώτο). Ο ήχος είναι μεστός και παίζει κάπου στις μεσαίες συχνότητες....συνεργάζεται άψογα με πεταλιέρα...Στα καθαρά δε...είναι κρύσταλο (εάν βάλεις 500άρια ποτενσιόμετρα αντί τα προτεινόμενα απο την Lace 250άρια)

το μόνο κακό είναι ότι όταν θέλεις να μικροφωνήσει όσο κοντά κι αν πάς στο ηχείο του ενισχυτή δεν βγάζει τίποτα...

576416410_0022.thumb.jpg.24987f6f4f7d8e80935bc966868c0307.jpg

το μόνο κακό είναι ότι όταν θέλεις να μικροφωνήσει όσο κοντά κι αν πάς στο ηχείο του ενισχυτή δεν βγάζει τίποτα...

Αυτο που λες μου φαινεται απλα ΑΔΥΝΑΤΟ να συμβαινει  :o

Πως γινεται να κολισεις μια πηγη ληψης ηχου στην έξοδο της και να μη δημιουργήσει feedback?πχ οταν κολαμε ενα μικροφωνο σε καποιο απο τα μονιτορς γινετε χαμος....το ιδιο πραμα συμβαινει και με τους μαγνητες στην κιθαρα γιατι και τα μικροφωνα και οι μαγνητες λειτουργουν με ηρεκτρομαγνητικο πεδιο...:/ απο αποψης ακουστικης φυσικης και μονο μου φαίνεται ΑΔΥΝΑΤΟ κατι τετοιο που λες.....υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μπορει να ευθυνονται..μήπως φταιει οτι το δοκιμασες σε πολυ χαμιλη ενταση??Λαβε υποψη πως χριαζεται μια Α ενταση για να δημιουργήσεις το feedback.Επισης ενας αλλος λογος που μου φαινεται περιεργο ειναι γιατι οι εν λογο μαγνητες ειναι High output και μαλιστα οι Alumitone humbuckers εχουν περισσοτερο output απο εναν standart humbucker  :-\

--[CROATOAN]--

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου