pericles Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Καλημερα σε ολους .Εχω καιρο να ανεβασω ασκηση σε παρτιτουρα και εντελως τυχαια ''ξεθαψα '' καποιες παλιες παρτιτουρες με Ελληνικους ρυθμους.Τις ειχα παρει απο εναν φιλο και συναδελφο ντραμερ την εποχη που τον αντκατεστησα σε ενα καμπαρε στον Πειραια που δουλευε. Επρεπε να τις εχω στο αναλογιο για ασφαλεια μιας και το μαγαζι ειχε μπαλετο και ο ρυθμος επρεπε να ειναι ακριβης . Αν σας προκαλουν ενδιαφερον θα ανεβασω και αλλες (και με ξενους ρυθμους -με ονομασιες που δεν πολυχρησιμοποιουνται πλεον )..καλη μελετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Καλημέρα και ευχαριστούμε για το δώρο.Πράγματι πολύ ωραίο!Εγώ μελετούσα(ακόμη και τώρα) στο ωδείο ένα βιβλίο για τους Ελληνικούς λαικούς ρυθμούς,του κ.Μεταλληνού.Είναι πολύ ωραίο και κατα την γνώμη μου "σωστό" να γνωρίζουμε τους ρυθμούς του τόπου μας...Ευχαριστώ και πάλι! Καλό Σαββατοκύριακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω Χρηστο νασαι καλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Περικλάρα, είσαι γίγας ... ευχαριστούμε πολύ! :) ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω φιλε ...αλλα δεν βλεπω συμμετοχη απο τουα αλλους φιλους :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Πάντως φίλε αγαπητέ..εγώ την τύπωσα την landscape σελίδα σου.Δεν είναι κακό να έχω μερικά έτοιμα patterns στο pc. Ανέβασε και τίποτα άλλο..οποιοδήποτε είδος..μέχρι και ξένο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Εγινε Κωστη μολις μαζευτουνε και καποια αλλα μελη θα ανεβασω και αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lampofgod Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Να ' σαι καλα Περικλη σ'ευχαριστουμε man , πολυ χρησιμη η παρτιτουρα κι οτι αλλο θελεις ανεβασε χαμενο δεν θα παει να εισαι σιγουρος για αυτο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ Ελληνικοι ρυθμοισε 2 παραλλαγες ο καθενας (τσιφτετελι και ρουμπα νησιωτικο &λαικη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lampofgod Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Να' σαι καλα Περικλή :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση