Man LP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 καλησπέρα παιδιά. μπαίνω στο θέμα. σήμερα ήθελα να γράψω κάτι κιθάρες στον υπολογιστή βάζω το μικρόφωνο μπροστά από τον ενισχυτή (πρώτη φορά στον συγκεκριμένο) και παρατηρώ ότι μόλις το πλησιάζω στο μεγάφωνο δεν δίνει σήμα,σαν να είναι κλειστό. δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο μαγνήτης από το μεγάφωνο αλλά έτσι μου φάνηκε. ο ενισχυτής είναι ο vox ac15 και το μεγάφωνο το eminence tonker. καμία ιδέα? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 καμία ιδέα? Να μην ΠΙΝΕΙΣ οταν ηχογραφεις... δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο μαγνήτης από το μεγάφωνο αλλά έτσι μου φάνηκε. :o :o :o :o ;D ΜΕΤΑ πιες ελευθερα.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Τρελή απάντηση! Εννοείται θα συμφωνήσω με SF. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 τι βάζουν ρε αυτοί οι πού....ες στο καφέ ;D οκ λοιπόν έχω μεγάλη φαντασία. έλα όμως που το πρόβλημα παραμένει. απ την αρχή. έχουμε ένα μικρόφωνο μπροστά από έναν ενισχυτή. σε απόσταση μεγαλύτερη των 25cm όλα δουλεύουν κανονικά αλλά όταν το μικρόφωνο είναι σε απόσταση μικρότερη των 15cm τότε δεν δίνει σήμα (στον προενισχυτή) τι μπορεί να φταίει?? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Το καλώδιο του μικροφώνου; Μήπως τεντώνεται όταν το μικρόφωνο είναι κοντά στο μεγάφωνο; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή προσγειώθηκε μια πεταλούδα σε ένα λουλουδάκι στην Κίνα; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 δεν φταίει το καλώδιο,δεν είναι τεντωμένο. αυτό με την πεταλούδα δε το είχα σκεφτεί,λες? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 έβαλα τον vox σε μια καμπίνα και γράφει κανονικά με τα μεγάφωνα της. άρα κάτι παίζει με το tonker και το μικρόφωνο. ΑΛΛΑ ΤΙ? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση