Nestoras Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Σήμερα για κάποιο λόγο ανακάλυψα τη διασκευή του Eric Clapton στο κομμάτι των Yellow Magic Orchestra και μέσα μου διερωτήθην, τι θάθελα πιο πολύ: 1) Να παίζω κιθάρα σαν τον Clapton; 2) Να τραγουδάω σαν τον Clapton; 3) Να παίζω μ'αυτούς που παίζει ο Clapton; Διερωτώμαι επίσης αν ο φίλος μου ο Terry έχει κάτι από το στυλ και τη κίνηση του Mark King. :D Παρασκευή μεσημέρι είναι, προ μπυροποσίας, νομίζω δικαιολογούμαι. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 1) Να παίζω κιθάρα σαν τον Clapton; 2) Να τραγουδάω σαν τον Clapton; 3) Να παίζω μ'αυτούς που παίζει ο Clapton; Εγώ πάντως θα ήθελα να παίζω με αυτές που έχει παίξει ο Clapton. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως θα ήθελα να παίζω με αυτές που έχει παίξει ο Clapton. Tις κιθάρες ??? ;) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Να παίζω μπροστά στα πλήθη που παίζει ο Clapton. Και να αρέσω εξίσου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως θα ήθελα να παίζω με αυτές που έχει παίξει ο Clapton. κατι τετοιο δηλαδη?? Crossroads Guitar 2007 - Sheryl Crow - Tulsa Time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Να παίζω με τον Κλάπτον ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 το 3ο χαλαρα... Οι δημοσιες σχεσεις του ηταν παντα εντυπωσιακες!!! Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 1) Να παίζω κιθάρα σαν τον Clapton; 2) Να τραγουδάω σαν τον Clapton; 3) Να παίζω μ'αυτούς που παίζει ο Clapton; Να παρω καλυτερα το 2 και το 4 δηλ μερικα κομματια που χει γραψει? Τωρα που το ξανασκεπτομαι παιρνω και τα 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 κατι τετοιο δηλαδη?? Μιας και δεν βλέπω από δω youtube, αν μιλάς για την πολύχρωμη που είχε στο Crossroads, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. ;) Και όλα τα λεφτά είναι με τι παίζει ο JJ Cale. Στα δάχτυλα παιδιά, στα δάχτυλα ..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Μιας και δεν βλέπω από δω youtube, αν μιλάς για την πολύχρωμη που είχε στο Crossroads, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. ;) Και όλα τα λεφτά είναι με τι παίζει ο JJ Cale. Στα δάχτυλα παιδιά, στα δάχτυλα ..... Εσυ προφανως θα εννοεις αυτη με την ακουστικη ;D Καλα αλλο αυτο.... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση