jacob26 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Ο Bugera V22 ειναι με el84 , οποτε παιζει να μην σε βλοψει οπως ειπε ο Superfunk . Ο V55 εχει 6l6 νομιζω .Δεν ξερω για fender ισως , δεν εχω ακουσει για το προβλημα με Mustang τι εχει παιχτει . Επισυς εγω ειμαι λατρης (ας πουμε ) πιο πολυ των vintage μοντελων . Απο τους τωρινους μονο τον blues junior εχω παιξει και μου φανηκε ακριβος για αυτο που ηταν . Για τους αλλους δεν ξερω αλλα επισης μου φαινονται ακριβη με 800 παιρνεις hot rod deluxe και με 1100 deluxe reverb που ειναι το real thing . Αnyway , ευτυχως στο στουντιο που παω εχει super reverb και κουμπωνω εκει και χαιρομαι . Τωρα πηρε και εναν silverface twin .... Eπισης εχει silverface bassman αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να παιξω με αυτον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Ως φανατικος χρηστης για χρονια του HRD ακριβως για το καθαρο του καναλι (τα υπολοιπα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ουτε για 0,1 δευτερολεπτα) εχω να σου πω να εμπιστευτεις τα γαιδουρινα σου αυτια και οχι τα αυτια αλλων η το ονομα στην προσοψη τυ ενισχυτη, οπως και επισης το οτι αν σου αρεσε στοκ ο ενισχυτης, τοτε με καλες καινουργιες λαμπες και ενα καλο μεγαφωνο ο hrd ειναι giant killer. Επισης με τον εν λογω ενισχυτη παιζω εδω και πολλα χρονια σε bedroom volume και σε διαβεβαιω οτι ποτε μου δεν ειχα προβλημα να παρω καλο ηχο . Τωρα αν θελεις να τον πουσαρεις τοσο στο καθαρο ωστε να "βρωμιζει" τοτε κατανοω τον προβληματισμο σου (αν και υπαρχουν τα πεταλακια γι αυτο). Επειδη σου προταθηκε και ο deluxe reverb (του οποιου επισης ημουν κατοχος) εχω να σου πω οτι οντως προκειται για πολυ καλο ενισχυτη, ομως ο χαρακτηρας του ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτον του HRD. H χροια του ειναι πολυ περισσοτερο vintage oriented, σε αντιθεση με τα καθαρα του HRD που ειναι πιο μοντερνα. Και τα δυο καλα, στο δικο σου γουστο εναποκειται η επιλογη. Σε διαβεβαιωνω επισης οτι αν απολυτο κριτηριο σου ειναι να σπαει ο ενισχυτης ανεβαζοντας την ενταση, και ο deluxe reverb το κανει αυτο, παροτι εχει τη μιση ονομαστικη ισχυ του HRD, σε volumes στα οποια το εξωδικο ειναι απολυτως σιγουρο. Αυτο για να σου δειξω οτι αν θες breakup λογω εντασης η επιλογη σου ειναι ειτε να μην μενεις σε διαμερισμα, ειτε κατι στα 5W. :) :) :) :) Τελος, αν το χρηματικο ειναι το προβλημα σου κανε υπομονη και κοιταξε την αγορα του μεταχειρισμενου. Ανετα βρισκεις HRD στα 500€....... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Special 6...τιποτα αλλο για μικρο λαμπατο αλα Fender...και πανφτηνο....και σε head...και σε άπειρες εκδώσεις... ;D http://www.thomann.de/gr/vht_avsp16_special_6_valve.htm www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Special 6...τιποτα αλλο για μικρο λαμπατο αλα Fender...και πανφτηνο....και σε head...και σε άπειρες εκδώσεις... ;D http://www.thomann.de/gr/vht_avsp16_special_6_valve.htm +1 και από 'μένα. Κελεπούρι ο ΜΙΚΡΟΣ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ειναι,παντα ηταν αλλωστε... ;D νομιζεις ομως οτι τα χρησιμοποιει κανεις ποτε? ;D Παρ'ότι είναι αλήθεια αυτό και συμφωνούμε όλοι όσοι έχουμε παίξει με hrd ,..... τώρα τελευταία έχω βρει έναν δημιουργικό κατά τη γνώμη μου τρόπο να το χρησιμοποιώ . Με το drive στο 2 και λίιιγο πιο δυνατά από το καθαρό , δουλεύει σαν μπουσταρισμένο καθαρό που βρωμίζει ευχάριστα :D θα ανεβάσω κλιπς κάποια στιγμή για να ακούσετε τι εννοώ :) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση κι ο vht special - ωραίος φαίνεται στα samples του thomann και στο youtube, αλλά από κοντά πώς θα είναι ??? Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Εξαιρετικος ειναι και εχει και μπολικο headroom σε αυτη την εκδοση με το 12αρι μεγαφωνο http://www.thomann.de/gr/vht_special_6_combo_ultra.htm ασε που αυτη η εκδοση εχει και ενσωματωμενο attenuator (κανει τον ενισχυτη 1 βαττ στο χαμηλοτερο σημειο του) καλυτερος ενισχυτης σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει και αν σκεφτεις οτι ειναι και handwired μιλαμε για....κλοπη καθαρη... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Φίλε τσέκαρε και τον laney vc 15. http://www.thomann.de/gr/laney_vc15110.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Επίσης θεωρώ ότι για τα λεφτά του (γύρω στη μισή τιμή) ο Kustom Defender δεν απέχει και πολύ στα καθαρά από έναν HRD. Με ένα καλύτερο μεγάφωνο μπορεί να είναι και καλύτερος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 άκουσα τον laney vc 30 και μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικός Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση