Προς το περιεχόμενο

θελω telecaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(Ορισμένους βέβαια δεν τους ενοχλούν τα σκατά...)

εμενα με ενοχλουν ομως.οκ λοιπον μακρια τα χερια και τα γυαλοχαρτα απο τους πολυεστερες!

Διαφορετικά αν δε βρεις άκρη πάρε τη squier και έλα να τη βάλουμε πίσω από τη μηχανή και να κάνουμε Αθήνα- Θεσσαλονίκη  Grin να την κάνουμε σαν την κιθάρα του Rory  Grin

μ'αρεσεις!! ;D ;D

ευχαριστω κυριοι για τις απαντησεις σας ,θα τα ψαξω ολα και βλεπουμε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχει και αυτή που είναι έτοιμη!!http://youtu.be/20F7C3ri0nY δεν ξέρω βέβαια ποιός τις φέρνει!

τις ξερω αλλα ειπα να μην παρω παλι vintage μιας και εχω μια les paul ,τωρα τις φερνει και ο γνωστος Θωμας απο το γεγμανια !!

ασε που το σκαλωμα μου ειναι να της κανω εγω το relic, αυτες απλα θελουν λιγο δουλιτσα στο ηδη υπαρχων relic γιατι δεν ειναι και τοσο αληθοφανες απο κοντα ,ξυσαν με γυαλοχαρτο χοντρο εδω κι εκει και στην πλατη τις κιθαρας που εχει φυγη χρωμα απο τριβη

με τοκες ζωνης κτλ,απλα πριν την βαψουν εβαλαν ενα ακανονιστο χαρτονι η κατι αλλο,ωστε να μην βαφτη σε εκεινο το σημειο και να φαινεται το ξυλο γυμνο,με αποτελεσμα τα 'συνορα' ξυλο - χρωμα που δημιουργηθηκαν να ειναι 'κοφτα' να μην σβηνουν ,και μετα περασαν και το βερνικη απο πανω(?) :P παραταυτα το πραμα παιζει πολυ καλα και εχει καλες κριτικες!

ευχαριστω παντως για το ενδιαφερων σου!

Μπορείς, πάντα, να τσιμπήσεις και κάποια φτηνή κιθάρα από τις αγγελίες.

Αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνω λάθος, παίζουν μια peavey και μια affinity tele σε καλή τιμή (~€130),αλλά και κάτω από τα €100 έχει κάτι dean, vester, jackson κ.α.  ;)

Φυσικά και δεν έχω σχέση με τους πωλητές

Χαιρετώ την παρέα (πρώτο μου μήνυμα...)

Ανακάλυψα το noiz πριν λίγο καιρό και αφού μου ''βάλατε'' το μικρόβιο του GAS μετα απο χρόνια που τα είχα αφήσει... Μιας και οι partcasters βγαίνουν ακριβά λόγω κρίσης τα μηνύματα του superfank με έκαναν να δω τις tele... Tις είχα παρεξηγημένες τις tele, αλλά μάλλον θα δω και γω το ''φως'' των tele...O οδηγός του superfank είναι κατατοπιστικότατος, έτσι εδώ και τρεις μέρες έχω την squier classic vibe tele custom...

Εκπληκτικη κιθαρα, που εξαιτιας του logo κανει 350... Σώμα πούπουλο, αριστό σετάρισμα απο τον Κινέζο, δεν τρίζει/μπαζαρει πουθενά...Ειδικα η ταστιερα και η ταστοδουλεια επανω της αντιστοιχει σε οργανα 5 φορές ακριβότερα... Οι μαγνήτες στα καθαρά είναι άψογοι, για τα δικά μου γούστα στα γκάζια ίσως θέλω κάτι πιο δυνατό στοn neck αλλά ίσως φταίνε και οι ρυθμίσεις μου (δεν έχω προλάβει ακόμη να το ψαξω όσο θα ήθελα)... Σαφώς και όλες οι squier δέχονται αναβαθμίσεις αλλα η affinity θα βγεί τελικως ακριβότερη... Συστήνεται με κλειστά τα μάτια η cv custom..

Την αγόρασα απο ελληνικο μαγαζι που μου έκανε καλυτερη τιμη και απο του Θωμα... Νομίζω οτι με λίγο κουβέντα μπορούμε και να πετύχουμε καλυτερες τιμές και στηρίξουμε τον τόπο μας και εμάς τους ίδιους κατ επέκταση... Καλό το διαδίκτυο αλλά ας δούμε και το σπιτι μας για να μη μας πλακώσει...

Αυτά απο μένα... δίνοντας πολλά μπράβο σε όλους όσους έχουν δωσει κάτι απο τη γνωση τους στο φόρουμ και ενα ευχαριστώ στον superfank...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου