droneblack Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Στην κατηγορια αυτη κυριαρχουν οι Squier οι οποιες κατα τη γνωμη μου αν σεταριστιουν σωστα (& σε καποιες αλλαχτουν οι μαγνητες) δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν ηχητικα απο τις ακριβοτερες tele. Η καλυτερη παμφθηνη squire ειναι η AFINITY http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_tele_mn_aw.htm με 160 ευρω καποιος αγοραζει μια ελαφρια alder tele με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,το λεπτοτερο (σε στυλ early fifties pine tele) σωμα την κανει πολυ βολικη στο παιξιμο (και τις κοβει κιλα),εχει top loader modern bridge που δινει ενα πολυ «μαλακο» playability Στα μειον της το πολυ λεπτο και στενο μπρατσο. να την παρω με κλειστα ματια? ο σκοπος μου ειναι να την παλαιωσω λιιιιγο,και να αλλαξω μαγνητες ,κυκλωμα κτλ.. με πιο ακριβα πραγματακια πιο "σωστα" χρονολογικα και παλαιωμενα, θα μου πεις παρε με τα λεφτα που θα δωσεις μια πιο καλη και μην αλλαζεις τιποτα,αλλα το σκαλωμα μου ειναι το ολο ψαξιμο,και το "καντο μονος σου" ειναι η συγκεκριμενη κιθαρα μια καλη βαση για αυτο που θελω 'η θα χαραμισω τους ακριβους μαγνητες και ολα τα υπολοιπα ? παιζει και μια στις αγγελιες που με φλερταρη(καλα ειπαν για το ζωδιο μου ,οτι εκπεμπω μια γοητεια τις τελευταιες μερες) ;D εκτο αν εχετε να προτεινεται κατι αλλο (δεν με νοιαζη τι θα γραφει στο headstock) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 ο σκοπος μου ειναι να την παλαιωσω λιιιιγο δεν παλιωνει,ειναι βαμμενη με πολυεστερα που αντεχει ακομα και πυρηνικη εκρηξη. θα μου πεις παρε με τα λεφτα που θα δωσεις μια πιο καλη και μην αλλαζεις τιποτα και καλα θα σου πουν. ;) τι budget εχεις? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 ναι ξερω τα περι πολυεστερα γιαυτο και ειπα λιιιιιγο,δηλ.αν την πλακωσω στα γυαλοχαρτα λες να μην κανω δουλεια?"χερι" για να το κανω και οχι να το παρακανω ,εχω,ισως να βγει πιο πολυ σαν road worn . το budget δεν ειναι κατι στανταρ γιατι θα ειμαι "βλεποντας και κανοντας" σιγα σιγα και με την προυποθεση οτι θα την παιζω (την κιθαρα) με γρηγορους υπολογισμους και χονδρικα το βλεπω για κανενα 350αρι 400αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 με γρηγορους υπολογισμους και χονδρικα το βλεπω για κανενα 350αρι 400αρι αν και μου φαινονται λιγα ,αν σκεφτεις οτι εκανα το ιδιο με μια les paul απο vintage και μου βγηκε απο 350 που την πηρα στα 700 (βεβαια ειμαι απολυτα ευχαριστημενως με το αποτελεσμα οποτε χαλαλι 8)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 με γρηγορους υπολογισμους και χονδρικα το βλεπω για κανενα 350αρι 400αρι δε δινεις αλλα 100 να παρεις αυτη http://smart.noiz.gr/details.php?id=74809 να καθαρισεις μια και καλη απο τελε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Βαμμένη με νιτρο με συχνη χρηση σε λιγα χρονια θα ειναι σουπερ ρελικια, με πολυεστερα με συχνο τριψιμο και οχι παιξιμο θα εχεις κανει μια τρύπα στο νερο. Στην βιβαριμπα ακομα τριβουν ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Πάρε τη Baja, με λίγη υπομονή θα τη βρεις και στα λεφτά σου. Πάρε μετά και ένα τέτοιο να φτιάξεις για το χόμπυ και είσαι κομπλε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Πάρε μετά και ένα τέτοιο να φτιάξεις για το χόμπυ και εχω κανει πολλα τετοια manox και ενα απο αυτα εχει παρει και βραβειο σε εκθεση μοντελισμου.....επεσες στην περιπτωση ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Ωραίος! Αφού λοιπόν γουστάρεις μπομπ ο μάστορας ;D, θα έλεγα να ψάξεις μεταχειρισμένη τη Highway One. Πιστεύω γύρω στο 500άρικο θα τη βρεις, είναι Αμερικάνα και έχει thin φινίρισμα νίτρο και θα μπορείς πιστεύω να την καταστρέψεις με την ησυχία σου ;D Και σηκώνει και αναβάθμιση σε μαγνήτες άμα γουστάρεις να τα χώσεις και θα έχεις και ωραία κιθάρα. Διαφορετικά αν δε βρεις άκρη πάρε τη squier και έλα να τη βάλουμε πίσω από τη μηχανή και να κάνουμε Αθήνα- Θεσσαλονίκη ;D να την κάνουμε σαν την κιθάρα του Rory ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Πάρε μια Mark Jenny βάλε και κανα ψιλό για ηλεκτρολογικά και ένα λογότυπο επάνω και θα έχεις κιθαράκλα. Μην τολμήσεις να προσπαθήσεις να παλιώσεις κιθάρα που έχει έστω και μισό στρώμα poly θα γίνει Σ-Κ-Α-Τ-Α. (Ορισμένους βέβαια δεν τους ενοχλούν τα σκατά...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση