Προς το περιεχόμενο

mesallion & funky_bassman join forces (memory dies)!

funky_bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mού άρεσε πάαααρα πολύ :D Πολύ καλή η συνεργασία σας, περιμένω να το ακούσω σαν ολοκληρωμένο τραγούδι και μάλιστα με αγγλικό στίχο 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Mού άρεσε πάαααρα πολύ :D Πολύ καλή η συνεργασία σας, περιμένω να το ακούσω σαν ολοκληρωμένο τραγούδι και μάλιστα με αγγλικό στίχο 8)

Να'σαι καλα Γεωργια - θα το πεις ?  :D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

μπράβο παιδιά και απο μένα.

τώρα μόλις άκουσα το κομμάτι σας.

παρότι το είδος της μουσικής δεν είναι του γούστου μου, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως τα καταφέρατε καλά,παρά την δυσκολία του εγχειρήματος.

ακόμα, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω διαδυκτιακές γνωριμίες να οδηγούν σε δημιουργικές συνεργασίες και ακόμα καλύτερα και σε φιλίες.

μου έχει τύχει παλαιότερα και είναι σπουδαίο.

ελπίζω σε συνέχεια της συνεργασίας σας και να ανεβάσετε εδω να ακούσουμε.

Λούμπεν Τρολλεταριάτο

Άμα δεν έχετε κάποιον-α άλλη διαθέσιμο-η για  φωνητικά,  πολύ ευχαρίστως :)

ωραια το κλεισαμε  :D (εδω δεν θελουν να μας βλεπουν οι κοπελες μας θα πουμε και οχι στην προσφορα ?  :P )

μπράβο παιδιά και απο μένα.

τώρα μόλις άκουσα το κομμάτι σας.

παρότι το είδος της μουσικής δεν είναι του γούστου μου, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως τα καταφέρατε καλά,παρά την δυσκολία του εγχειρήματος.

ακόμα, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω διαδυκτιακές γνωριμίες να οδηγούν σε δημιουργικές συνεργασίες και ακόμα καλύτερα και σε φιλίες.

μου έχει τύχει παλαιότερα και είναι σπουδαίο.

ελπίζω σε συνέχεια της συνεργασίας σας και να ανεβάσετε εδω να ακούσουμε.

Σε ευχαριστουμε για τα καλα λογια

Θελω να πω οτι παρ'οτι βρισκομαστε σε μια αποσταση κοντα 350 χλμ ο ενας απο τον αλλον το ιντερνετ μας φερνει πιο "κοντα" και απλοποιει καποιες καταστασεις αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν συγκρινεται με την αμεση επικοινωνια

το αποτελεσμα μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα οταν υπαρχουν αυτες οι δυσκολιες δεν μπορεις να κανεις και πολλα ::)

Οσοι εχουν προσπαθησει να κανουν κατι παρ'ομοιο εξ'αποστασεως ξερουν πολυ καλα ποσο δυσκολο και πανω απο ολα χρονοβορο ειναι

Terry rules the bass

Εγώ πάντως πρέπει να πω ότι πέραν των δυσκολιών κλπ η διαδικασία ήταν τόσο απολαυστική που πιστεύω πως η συνεργασία δεν θα σταματήσει και σιγά σιγά ίσως φτιάξουμε και μπάντα εξ αποστάσεως!!! ;)

LA ROJΑ ARMADA

[quote author

Θελω να πω οτι παρ'οτι βρισκομαστε σε μια αποσταση κοντα 350 χλμ ο ενας απο τον αλλον το ιντερνετ μας φερνει πιο "κοντα" και απλοποιει καποιες καταστασεις αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν συγκρινεται με την αμεση επικοινωνια

το αποτελεσμα μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα οταν υπαρχουν αυτες οι δυσκολιες δεν μπορεις να κανεις και πολλα ::)

Οσοι εχουν προσπαθησει να κανουν κατι παρ'ομοιο εξ'αποστασεως ξερουν πολυ καλα ποσο δυσκολο και πανω απο ολα χρονοβορο ειναι

σιγά την  απόσταση, εδώ εγώ πέρσι έκανα cover το "Je veux" με έναν μουσικό που βρισκόταν στο Παρίσι ;D ;D ;D

σιγά την  απόσταση, εδώ εγώ πέρσι έκανα cover το "Je veux" με έναν μουσικό που βρισκόταν στο Παρίσι ;D ;D ;D

αλλο πραγμα το cover αλλο η συνθεση  ;)

Εγώ πάντως πρέπει να πω ότι πέραν των δυσκολιών κλπ η διαδικασία ήταν τόσο απολαυστική που πιστεύω πως η συνεργασία δεν θα σταματήσει και σιγά σιγά ίσως φτιάξουμε και μπάντα εξ αποστάσεως!!! ;)

θα παιζουμε σε live chat  ;D ;D

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου