ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Το πετάλι ακούγεται καλά, καλά το πήγες στην αρχή με Pink Floyd. Ο ενισχυτής δε μου άρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία ακούγεται, πολύ χρήσιμο το "depth" και ΠΑΡΑ πολύ όμορφο -έπιπλο. ;D Επίσης, δεν ξέρω αν μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτό το εφφέ ταιριάζει περισσότερο σε κιθάρες με HB παρά σε αυτές με "μονούς". Είναι εξίσου ωραίο με την strat? ...εναν Jupiter vintage για input, ο οποιος εχει προϋπηρεσια στον twin... Είσαι θεός τέλος. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Πράγματι πολύ ωραίο ακούγεται - σκέτο "μιλκσέικ" ;D - και επίσης πολύ ωραίο φαίνεται. Μονάχα λίγο κουρδισματάκι χρειάζεται η κιθάρα... Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία ακούγεται, πολύ χρήσιμο το "depth" και ΠΑΡΑ πολύ όμορφο -έπιπλο. ;D Πράγματι πολύ ωραίο ακούγεται - σκέτο "μιλκσέικ" ;D - και επίσης πολύ ωραίο φαίνεται. Μονάχα λίγο κουρδισματάκι χρειάζεται η κιθάρα... Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση! Σας ευχαριστω πολυ! το κουρδισμα το ηθελε λιγο, οντως... αλλα που ωρα για τετοια πεζα? ;D Επίσης, δεν ξέρω αν μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτό το εφφέ ταιριάζει περισσότερο σε κιθάρες με HB παρά σε αυτές με "μονούς". Είναι εξίσου ωραίο με την strat? Συμφωνω. Κι εγω εξαρχης με την LesPaul και τον Vox το "εξελιξα" και θεωρω οτι το παχος των HBers λεπταινει ευχαριστα με το pH45. Κλασσικο παραδειγμα ο ηχος του Albert King... (αν και νομιζω οτι ειχε pH90) Στις Strat δεν μπορω να πω οτι ειναι χαλια, αλλα εχει μια αλλη_διαφορετικη ποιοτητα. Απλα εκει ο ηχος μπορει να κινηθει μεχρι τα ορια του ισχνου. Με πιο προσεκτικο EQ_ing βεβαια, ολα διορθωνονται... ;) Ακουστε δυο κλιπακια με Strat πανω στον Τwin. Το ενα εχει και λιγο Fulldrive για πιο leslie feel. Οσον αφορα στο δευτερο, θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μου πει πως λεγεται ενα κομματι στο οποιο ακουγεται μια κιθαρα σαν κι αυτη και τραγουδαει μια γυναικα στα Βραζιλιανικα. Ειναι αρκετα γνωστο με πολυ airtime στα ραδιοφωνα παλιοτερα. pH45_fast+OD.mp3 pha.mp3 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Εξαιρετικό! :D Δύο ερωτήσεις μόνο. Πρώτον,όντως μπορείς να βρεις στο praktiker ξύλινο κουτί τέτοιου μεγέθους? Δεύτερον,το εσωτερικό του πεταλιού σου είναι απίστευτα νοικοκυρεμένο!Πρώτα βιδώνεις τα jacks -διακόπτες κλπ και μετά καλωδιώνεις με το pcb ή το αντίστροφο ? Thanks in advance ! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 ...όντως μπορείς να βρεις στο praktiker ξύλινο κουτί τέτοιου μεγέθους? Δεν νομιζω. :( Το κουτι ειναι κλασσικο hammond μεταλλικο. Το "mahogany" ειναι αυτοκολλητο (που εχει στο Praktiker). :) ...το εσωτερικό του πεταλιού σου είναι απίστευτα νοικοκυρεμένο!Πρώτα βιδώνεις τα jacks -διακόπτες κλπ και μετά καλωδιώνεις με το pcb ή το αντίστροφο ? ...κι εγω που το ειχα καημο οτι δεν ειναι και τοσο νοικοκυρεμενο σε σχεση με κατι αλλα... :) Απλα "μετραω" (με το ματι) τις αποστασεις και το "χτιζω" εξω απο το κουτι. Μετα με προσοχη προσαρμοζω τα υλικα στις τρυπες. Η μονη συνδεση εντος, ειναι του DC jack στο τελος. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 παντως το "θεμα" με τις strat ισως βελτιωνεται λιγο με τη χρηση compressor μετα το ph45... (εν προκειμενω, DIY ross clone+mods) για δειτε... :) pH45_slaboday.wav pH45_reggae.wav wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 ...κι ενα που δεν "μετραει" γιατι το postπειραξα λιγο :-* Strange.wav wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση