Προς το περιεχόμενο

DIY phase45

alderbody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Πολύ ωραία ακούγεται, πολύ χρήσιμο το "depth" και ΠΑΡΑ πολύ όμορφο -έπιπλο.  ;D

Επίσης, δεν ξέρω αν μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτό το εφφέ ταιριάζει περισσότερο σε κιθάρες με HB παρά σε αυτές με "μονούς". Είναι εξίσου ωραίο με την strat?

...εναν Jupiter vintage για input, ο οποιος εχει προϋπηρεσια στον twin...

Είσαι θεός τέλος.  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι πολύ ωραίο ακούγεται - σκέτο "μιλκσέικ" ;D - και επίσης πολύ ωραίο φαίνεται. Μονάχα λίγο κουρδισματάκι χρειάζεται η κιθάρα... Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Πολύ ωραία ακούγεται, πολύ χρήσιμο το "depth" και ΠΑΡΑ πολύ όμορφο -έπιπλο.  ;D

Πράγματι πολύ ωραίο ακούγεται - σκέτο "μιλκσέικ" ;D - και επίσης πολύ ωραίο φαίνεται. Μονάχα λίγο κουρδισματάκι χρειάζεται η κιθάρα... Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!

Σας ευχαριστω πολυ!

το κουρδισμα το ηθελε λιγο, οντως...  αλλα που ωρα για τετοια πεζα?  ;D

Επίσης, δεν ξέρω αν μπορείς να το επιβεβαιώσεις, αλλά η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτό το εφφέ ταιριάζει περισσότερο σε κιθάρες με HB παρά σε αυτές με "μονούς". Είναι εξίσου ωραίο με την strat?

Συμφωνω. Κι εγω εξαρχης με την LesPaul και τον Vox το "εξελιξα" και θεωρω οτι το παχος των HBers λεπταινει ευχαριστα με το pH45.

Κλασσικο παραδειγμα ο ηχος του Albert King...  (αν και νομιζω οτι ειχε pH90)

Στις Strat δεν μπορω να πω οτι ειναι χαλια, αλλα εχει μια αλλη_διαφορετικη ποιοτητα.

Απλα εκει ο ηχος μπορει να κινηθει μεχρι τα ορια του ισχνου.

Με πιο προσεκτικο EQ_ing βεβαια, ολα διορθωνονται...  ;)

Ακουστε δυο κλιπακια με Strat πανω στον Τwin. Το ενα εχει και λιγο Fulldrive για πιο leslie feel.

Οσον αφορα στο δευτερο, θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μου πει πως λεγεται ενα κομματι στο οποιο ακουγεται μια κιθαρα σαν κι αυτη και τραγουδαει μια γυναικα στα Βραζιλιανικα. Ειναι αρκετα γνωστο με πολυ airtime στα ραδιοφωνα παλιοτερα.

pH45_fast+OD.mp3

pha.mp3

wood matters

Εξαιρετικό!  :D

Δύο ερωτήσεις μόνο. Πρώτον,όντως μπορείς να βρεις στο praktiker ξύλινο κουτί τέτοιου μεγέθους? Δεύτερον,το εσωτερικό του πεταλιού σου είναι απίστευτα νοικοκυρεμένο!Πρώτα βιδώνεις τα jacks -διακόπτες κλπ και μετά καλωδιώνεις με το pcb ή το αντίστροφο ? Thanks in advance !

it's all about balance...

...όντως μπορείς να βρεις στο praktiker ξύλινο κουτί τέτοιου μεγέθους?

Δεν νομιζω.  :(

Το κουτι ειναι κλασσικο hammond μεταλλικο. Το "mahogany" ειναι αυτοκολλητο (που εχει στο Praktiker).  :)

...το εσωτερικό του πεταλιού σου είναι απίστευτα νοικοκυρεμένο!Πρώτα βιδώνεις τα jacks -διακόπτες κλπ και μετά καλωδιώνεις με το pcb ή το αντίστροφο ?

...κι εγω που το ειχα καημο οτι δεν ειναι και τοσο νοικοκυρεμενο σε σχεση με κατι αλλα...  :)

Απλα "μετραω" (με το ματι) τις αποστασεις και το "χτιζω" εξω απο το κουτι.

Μετα με προσοχη προσαρμοζω τα υλικα στις τρυπες.

Η μονη συνδεση εντος, ειναι του DC jack στο τελος.

wood matters

παντως το "θεμα" με τις strat ισως βελτιωνεται λιγο με τη χρηση compressor μετα το ph45...

(εν προκειμενω, DIY ross clone+mods)

για δειτε...  :)

pH45_slaboday.wav

pH45_reggae.wav

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου