Προς το περιεχόμενο

επιρροές, εξοπλισμός & ρυθμίσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον, ειχα προσπαθησει και παλιοτερα να φτιαξω ενα thread που να λεμε μεσα για επιρροες μας, πεταλακια μας, εξοπλισμους, ρυθμισεις αλλα δεεεν...τι ζηταω?  δλδ τι εχει ο καθενας μας, τι μπαντες μας αρεσουν, πως ρυθμιζουμε τα πεταλακια μας,το gear μας τελος παντων... πως να ακουγομαστε σαν την ταδε μπαντα κλπ... :) ελπιζω να εγινα κατανοητος για το thread και να μην φαω παλι "κραξιμο" :P... να ειναι ενας οδηγος ας πουμε για καποιον που θελει να ακουστει σαν μια αγαπημενη του μπαντα η κιθαριστα... που θελει να βρει προτεινομενες ρυθμισεις σε πεταλια απο αλλους εδω στο φορουμ... οποιος ενδιαφερεται, ας γραψει :)... οσοι τωρα το βρουν παλι κουραστικο και αδιαφορο η αννουσιο, δεν πειραζει :D, καλοδεχουμενοι!!!

εμενα μου αρεσει τo alternartive-indie rock... μπαντες οπως radiohead, dandy warhols, yeah yeah yeahs,white stripes,madrugada,sonic youth,smiths,joy division,stone roses κτλπ...

το gear μου ειναι ετσι φτιαγμενο για να παιζω τετοιου υφους κομματια...

απο κιθαρα εχω μια jaguar special hh..

ενισχυτη εναν fender mustang 2..

πεταλιερα, απο ενισχυτη σε κιθαρα:

korg pitchblack tuner-->boss sd-1 overdrive-->proco rat vintage distortion-->boss space echo-->boss rv-5 reverb. και θα ακολουθησουν και αλλα οπως tremolo, envelope filter,whammy.. γενικα θελω να πειραματιστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου