freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Ετοιμαζω το γιαουρτι μου με το μελι και τα καρυδια,και πα να διαβασω κανα θεμα με Νταλαρα,να περασω ευχαριστα ρ αδερφε,ως Ελλην,με τα γιαουρτια γενικα.. :P Μπαινω και...ολα κλειδωμενα. :o :'( Παω παραπανω,βλεπω το 15χρονο που κανει μαγικα στο μπασοκιθαρο(φτου του παιδιου μην το ματιασω)και τοτε σκεφτηκα..''Ρε μηπως να χα συνεχισει το μπιλλιαρδο αντι για την κιθαρα?'' Υπηρξα λατρης της αμερικανας.. :) Και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...μπαινω στο fb και καποιος εχει ανεβασει ΑΥΤΟ: :o :o :o :o (Για οσους ξερουν απο φαλτσα..και δεν το χουν δει.Εγω δεν το πετυχα ως τωρα ;) ) Και κατεβαζω τα καρυδια αμάσητα.. :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Τι ειπες τωρα.Επαιζα παλαιοτερα αμερικανικο αλλα πολλα απ αυτα που βλεπω νομιζω οτι ειναι μαγικα. Δε γινονται με τιποτις! :o :o :o Παιζει ρολο το κσυλον? Edit:Γραψε λαθος. Oλα αυτα που κανει δε γινονται. Govan,Timmons και Gatton μαζι ειναι ο τυπος.
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Τι ειπες τωρα.Επαιζα παλαιοτερα αμερικανικο αλλα πολλα απ αυτα που βλεπω νομιζω οτι ειναι μαγικα. Δε γινονται με τιποτις! :o :o :o Παιζει ρολο το κσυλον? Ολο στα ιδια καταληγουμε:ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ... ;D ;D ;D Εχω φαει πολλες ωρες στη τσοχα αλλα.... Ρε συ δε γινονται αυτα...Μηπως παιζει κανα μονταζ?Κανας μαγνητης κατω απ το τραπεζι?(καχυποπτος Ελλην.. ;D) Ορισμενα δηλαδη ειναι εξω φτερνων.. :o Govan,Timmons και Gatton μαζι ειναι ο τυπος. ;D ;D ;D Mε επιρροες Holdsworth... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Βλεποντας το βιντιο συμπλερωσα ακριβως οτι λες. Καποια φαινονται κοντρα στη φυση. Φαλτοπαιξιματα δηλαδης! ;D ;D ;D
funky_bassman Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Πως λέγεται το τραγούδι που παίζει από πίσω ρε παιδιά? EDIT: Το βρήκα! ;D (προφανώς τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω καν! Ένα γαλλικό έπαιζα αρεά και που όταν είχα λεφτά και μέχρι εκεί) LA ROJΑ ARMADA
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 respect. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Ρε τι λέτε? Δεν γίνονται αυτά! Μήπως βούταγε την στέκα σε μπύρα αντί για τεμπεσίρι (είδα κάτι μπουκαλάκια στην τσόχα)? Δεν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! :o :o :o :o :o :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Ρε τι λέτε? Δεν γίνονται αυτά! Μήπως βούταγε την στέκα σε μπύρα αντί για τεμπεσίρι (είδα κάτι μπουκαλάκια στην τσόχα)? Δεν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! :o :o :o :o :o :o :o :o Ξερεις εσυ απο φαλτσοπαιξιματα και στεκιες! :P Κατι σαν Holdsworth να πουμε? ;D Το κλασσικο αμερικανικο χωρις σφαλτσα ;D ειναι κατι τετοιο:
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω,ακομα τα χαζευω και ορισμενα ειναι αδιανοητα. Δειτε κατι: στο 0:55,στο κολπο με το σκυλο. Κατι τραβαει το σκυλο προς την τρυπα ή απλά τρομαζει? :-\ (εχω φαει κολλημα,τοσο απιστευτα μου φαινονται...Ο Govan μου φαινεται παιχνιδακι πια... :P ;D) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Αν μου εξηγήσεις πώς το κάνει αυτό στο 1:47-1:52.... :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση