freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Ετοιμαζω το γιαουρτι μου με το μελι και τα καρυδια,και πα να διαβασω κανα θεμα με Νταλαρα,να περασω ευχαριστα ρ αδερφε,ως Ελλην,με τα γιαουρτια γενικα.. :P Μπαινω και...ολα κλειδωμενα. :o :'( Παω παραπανω,βλεπω το 15χρονο που κανει μαγικα στο μπασοκιθαρο(φτου του παιδιου μην το ματιασω)και τοτε σκεφτηκα..''Ρε μηπως να χα συνεχισει το μπιλλιαρδο αντι για την κιθαρα?'' Υπηρξα λατρης της αμερικανας.. :) Και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...μπαινω στο fb και καποιος εχει ανεβασει ΑΥΤΟ: :o :o :o :o (Για οσους ξερουν απο φαλτσα..και δεν το χουν δει.Εγω δεν το πετυχα ως τωρα ;) ) Και κατεβαζω τα καρυδια αμάσητα.. :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Τι ειπες τωρα.Επαιζα παλαιοτερα αμερικανικο αλλα πολλα απ αυτα που βλεπω νομιζω οτι ειναι μαγικα. Δε γινονται με τιποτις! :o :o :o Παιζει ρολο το κσυλον? Edit:Γραψε λαθος. Oλα αυτα που κανει δε γινονται. Govan,Timmons και Gatton μαζι ειναι ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Τι ειπες τωρα.Επαιζα παλαιοτερα αμερικανικο αλλα πολλα απ αυτα που βλεπω νομιζω οτι ειναι μαγικα. Δε γινονται με τιποτις! :o :o :o Παιζει ρολο το κσυλον? Ολο στα ιδια καταληγουμε:ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ... ;D ;D ;D Εχω φαει πολλες ωρες στη τσοχα αλλα.... Ρε συ δε γινονται αυτα...Μηπως παιζει κανα μονταζ?Κανας μαγνητης κατω απ το τραπεζι?(καχυποπτος Ελλην.. ;D) Ορισμενα δηλαδη ειναι εξω φτερνων.. :o Govan,Timmons και Gatton μαζι ειναι ο τυπος. ;D ;D ;D Mε επιρροες Holdsworth... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Βλεποντας το βιντιο συμπλερωσα ακριβως οτι λες. Καποια φαινονται κοντρα στη φυση. Φαλτοπαιξιματα δηλαδης! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Πως λέγεται το τραγούδι που παίζει από πίσω ρε παιδιά? EDIT: Το βρήκα! ;D (προφανώς τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω καν! Ένα γαλλικό έπαιζα αρεά και που όταν είχα λεφτά και μέχρι εκεί) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 respect. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Ρε τι λέτε? Δεν γίνονται αυτά! Μήπως βούταγε την στέκα σε μπύρα αντί για τεμπεσίρι (είδα κάτι μπουκαλάκια στην τσόχα)? Δεν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! :o :o :o :o :o :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Ρε τι λέτε? Δεν γίνονται αυτά! Μήπως βούταγε την στέκα σε μπύρα αντί για τεμπεσίρι (είδα κάτι μπουκαλάκια στην τσόχα)? Δεν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! :o :o :o :o :o :o :o :o Ξερεις εσυ απο φαλτσοπαιξιματα και στεκιες! :P Κατι σαν Holdsworth να πουμε? ;D Το κλασσικο αμερικανικο χωρις σφαλτσα ;D ειναι κατι τετοιο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω,ακομα τα χαζευω και ορισμενα ειναι αδιανοητα. Δειτε κατι: στο 0:55,στο κολπο με το σκυλο. Κατι τραβαει το σκυλο προς την τρυπα ή απλά τρομαζει? :-\ (εχω φαει κολλημα,τοσο απιστευτα μου φαινονται...Ο Govan μου φαινεται παιχνιδακι πια... :P ;D) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Αν μου εξηγήσεις πώς το κάνει αυτό στο 1:47-1:52.... :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση