Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 ;D ;D ;D τσιμπησατε ε? ;D wrong_start.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 εγώ τσίμπησα γιατί πάνω που σκεφτόμουν να γράψω μια αιρετική άποψη για το επεισόδιο με τα γαλακτοκομικά πρόσεξα οτι αφ ενός το ενα θέμα είχε κλειδώσει μετα απο 10 σελίδες, αφ ετέρου το άλλο κλείδωσε στην τρίτη ανάρτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 ωραία ακούγεται ο ταλαρας :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Παιζει με τελε για αυτο.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 ταλάρας λέμε! γράψε και για τους χορηγούς βρε παρτάκια superfunk !Μεβγάλ δέλτα αγελαδίτσα και όλα τα σχετικά!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δράττομαι της ευκαιρίας (sorry SF για το highjack) να καταθέσω τα παράπονά μου στο moderation για το κλείδωμα του thread...Εκτός απο ψυχαγωγικό ήταν και άκρως επιμορφωτικό...εγω πχ δεν ήξερα ότι ο Γιώργης έχει Porsche ;D Ξέρουμε μήπως και μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 ;D ;D ;D τσιμπησατε ε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Τείνεις να γίνεις ο αγαπημένος μου προβοκάτορας ;D ;D ;D αρπάζοντας τα πρωτεία από την μεγάλη μου λατρεία που ακούει στο όνομα Marathon ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Nice ! Μου έβγαλε λίγο γκαγκστεριλίκι a la Grand Theft Auto και έτσι .. μουσική πριν το driveby ---αν και από μουσική καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών -για μένα- είναι το μαφια ΙΙ που έπαιξα πρόσφατα και έχει 30ς 40ς και 50ς--- εεεε πέρα από το OffTopic :o :o μπήκε στο playlist των itunes οπότε θα το ακούω! keep 'em coming Nick! (Ποια τέλε ήταν η κόκκινη?) χρησιμποποίησες ενισχυτή ? αν ναι ποιον?? (Marshall??) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 (Ποια τέλε ήταν η κόκκινη?) χρησιμποποίησες ενισχυτή ? αν ναι ποιον?? (Marshall??) σε ολα μεσα επεσες....μηπως με παρακολουθεις? ;D μονο ο Marshall μου εχει μεινει πια ,τους αλλους τους πουλησα για να ενισχυσω το PSI..... ;D...ΧΑΛΑΛΙ ομως για την ΠΑΤΡΙΔΑ..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση