ggeorge Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 εγω φίλε ΝΙΚΟ περιμενω τις ηχογραφίσεις σου για να μου ξαναπεσει κατω το σαγόνι... Στο ζωντανο δεν παιζεται... ;D Δυστυχως δε γνωρίζω πολλα για να βοηθήσω περισσότερο. Φίλος απο sealabs... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trellakias Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω παιδια μολις παραλαβω και δοκιμασω θα γραψω παλι Σας Ευχαριστω ολους και παλι ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Να σαι καλα φιλε chrisvek για το σχολιο. Τελικα αυτη θα παρω! Τίποτα φίλε μου!Αναμένουμε εντυπώσεις...Καλές δημιουργίες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 γνωμη μου ειναι να παρεις την φτηνοτερη usb , της focusrite. πολυ καλη ποιοτητα προενισχυτων για τα χρηματα τους σε σχεση με αλλες εταιρειες. http://focusrite.com/products/audio_interfaces/scarlett_2i2/ Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trellakias Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Παιδια Εχω ενα προβλημα σχετικα με το magix music maker mx που εχω. Το προβλημα ερωτηση αφορα το χρονο ηχογραφησης. Γιατι δεν μπορω να γραψω πανω απο 3 λεπτα και κατι?? Ο χρονος που εχει στην λωριδα παει μεχρι τα 3 λεπτα. Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο Huh? Huh? Huh? Υπαρχει καποια ρυθμιση σχετικα μ αυτο? Παιζει ρολο εκδοση του προγραμματος?? Το εχω βολευτει πολυ καθοτι ειμαι στην αρχη με το αντικειμενο αλλα με στεναχωρησε οτι ο χρονος εγραφης ειναι μεχρι το συγκεκριμενο. Καποια προταση λυση παιδια? Sad Sad Sad ΥΣ. Η εκδοση που εχω ειναι registered οχι demo αλλα μου λεει download version. Exει σχεση αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση