ratman Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Mη σου πω...16! αλλά θα έλεγα 12άρι, θα διευκολυνθείς και με τα inlays.... 16 ναι τ σκεφτόμουν γιατί εμένα με βολεύουν στο μπαρε τα ποιο φλατ μπράτσα .. σκέφτομαι να σκάψω για ινλειν χωρίς να τα βάλω πάνω μετά να τρυπήσω το ραδιους και μετά να σκάψω όσο χρειάζεται και θα είμαι κομπλέ πιστεύω όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 16 ναι τ σκεφτόμουν γιατί εμένα με βολεύουν στο μπαρε τα ποιο φλατ μπράτσα .. σκέφτομαι να σκάψω για ινλειν χωρίς να τα βάλω πάνω μετά να τρυπήσω το ραδιους και μετά να σκάψω όσο χρειάζεται και θα είμαι κομπλέ πιστεύω Πολυ καλα το σκέφτεσαι! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ καλα το σκέφτεσαι! ;D ;D εχω + 1 τότε 8) όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 ;D ;D εχω + 1 τότε 8) +2 φιλος για 16 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Ξέρω έχουν περάσει χρόνια μα κάλιο αργά παρά ποτέ! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Εδώ βλέπουμε τα θαυματουργά χέρια του nasokosm που χωρίς αυτόν θα ήταν ακόμη στο ράφι η τελε όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον nasokosm που ολοκλήρωσε την κατασκευή της κιθάρας με ελάχιστη βοήθεια από εμένα. Και ακόμη είναι φοβερός μουσικός και εξαιρετικός άνθρωπος.. (το ταλέντο που διαθέτει στις κατασκευές εννοείται)! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Η βαφή έγινε με βερνίκι νιτρου και δεν την έτριψα για να γυαλίσει. Δεν είναι καλό το φινίρισμα αλλά εμένα μου αρέσει όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
modfori Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σούπερ το εργαλείο!! και το μπρατσάκι απο μαόνι είναι; με σατινέ βερνίκι νομίζω θα'ταν ακόμα καλύτερη Επεξεργασμένο 14 Ιανουαρίου 2019 από modfori Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση