Προς το περιεχόμενο

Radiohead - Ok Computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το space echo δεν το παίρνω (παρότι είναι ένα πάρα πολύ καλό delay) επειδή ξέρω οτι θα καταντήσει αηδία το παίξιμό μου με αυτό το feature του "ok computer feedback" ;D (για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει κάποιος φαν των muse να φτιάξει κιθάρα με kaoss controller αν δεν παίζει αποκλειστικά muse). Για παρόμοιο λόγο δεν έχω βάλει ακόμα kill-switch (γιατί αν δεν το παίζω όπως το παίζουν οι radiohead, τότε θα το κάνω όπως οι RATM : δεν υπάρχει άλλη επιλογή ;D)

Πάντως είχα ακούσει έναν σχετικα πρόσφατο δίσκο των air με παραγωγό τον Nigel Godrich, ο οποίος πάτωσε στα αυτιά μου εξαιτίας της πανομοιότυπης αισθητικής με των radiohead. Εκεί κατάλαβα γιατί οι Radiohead αναφέρουν τον Goldrich ως πέμπτο μέλος τους και πώς όταν έχεις "κάψει" έναν ήχο δεν του αφήνεις και πολλές επιλογές να συνεχίσει να υπάρχει ως μέρος κάποιου άλλου σχήματος (όπως πχ ολοι οι ηθοποιοί της Λάμψης δεν μπορεί να ιδωθούν σε άλλα έργα και να μην πεις "α, να η Σελήνη" ή "ο Γιάγκος" ;D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

συμφωνω... βασικα, πιστευω κιολας πως θα πηγαινουν σε αυτον οι μπαντες νομιζοντας πως θα τις κανει radiohead οποτε καλα να παθουν :P... οσο για το space echo... κανει πολλα πραγματααα, οποτε δεν παιζω μονο με ηχο ok computer... ειπαμε, επιρρεαζομαστε, δεν αντιγραφουμε και πληρως :P :P...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου