blue Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 το space echo δεν το παίρνω (παρότι είναι ένα πάρα πολύ καλό delay) επειδή ξέρω οτι θα καταντήσει αηδία το παίξιμό μου με αυτό το feature του "ok computer feedback" ;D (για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει κάποιος φαν των muse να φτιάξει κιθάρα με kaoss controller αν δεν παίζει αποκλειστικά muse). Για παρόμοιο λόγο δεν έχω βάλει ακόμα kill-switch (γιατί αν δεν το παίζω όπως το παίζουν οι radiohead, τότε θα το κάνω όπως οι RATM : δεν υπάρχει άλλη επιλογή ;D) Πάντως είχα ακούσει έναν σχετικα πρόσφατο δίσκο των air με παραγωγό τον Nigel Godrich, ο οποίος πάτωσε στα αυτιά μου εξαιτίας της πανομοιότυπης αισθητικής με των radiohead. Εκεί κατάλαβα γιατί οι Radiohead αναφέρουν τον Goldrich ως πέμπτο μέλος τους και πώς όταν έχεις "κάψει" έναν ήχο δεν του αφήνεις και πολλές επιλογές να συνεχίσει να υπάρχει ως μέρος κάποιου άλλου σχήματος (όπως πχ ολοι οι ηθοποιοί της Λάμψης δεν μπορεί να ιδωθούν σε άλλα έργα και να μην πεις "α, να η Σελήνη" ή "ο Γιάγκος" ;D) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Paranoid_Android Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 συμφωνω... βασικα, πιστευω κιολας πως θα πηγαινουν σε αυτον οι μπαντες νομιζοντας πως θα τις κανει radiohead οποτε καλα να παθουν :P... οσο για το space echo... κανει πολλα πραγματααα, οποτε δεν παιζω μονο με ηχο ok computer... ειπαμε, επιρρεαζομαστε, δεν αντιγραφουμε και πληρως :P :P... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση