IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Εγώ τις δικές μου τις έκανα όλες τραγουδίστριες… :lol: :wink: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Είσαι απίστευτος antouan... :D :D :D :D :D :D :D :D Ο σκύλος του superfunk παίζει με tele και του taq με strat ή κάνω λάθος; Του Αντουάν πάντως μοιάζει με αυτή : Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Φοβερός κούταβος SF...Και έχει και ίδιο χρώμα με την τελευταία σου tele ε? :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Superfunk, ο σκύλος είναι όντως δικός σου; Τρελό κουκλί! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 thanx!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Ότι και να πείτε για τα εξημερωμένα σας κατοικίδια, δεν πιάνουν μία μπροστά στον Cpt. Blacknose. Ενδεικτικά αναφέρω ότι τρέφεται αποκλειστικά με ζωντανά rottweiler, άντε και κανένα pitbull για επιδόρπιο... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 αυτος....η τ α ν ....ο τσαρλυ μου... δυστυχως τον εθαψα πριν εναν μηνα....πεθανε....κλαψ,κλαψ....σνιφ... :cry: ειδικοτητα του το ταπινγκ με την...ουρα! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 SF ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!!! Golden Retriever είναι?? Αν ποτέ έπαιρνα σκύλο, τέτοιον ακριβώς θα ήθελα!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Σκυλος φυσικα και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!! (δεν παιζει shred ...σκυλαδικα παιζει!!!) :lol: :lol: OΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.........................μπορει να μη συμφωνουμε στα κιθαριστικα αλλα στα σκυλαδικα μαζι σου 100% Πω οσο το κοιταω θελω και εγω ενα.......... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Μάλλον για λαμπραντορ το βλέπω. Πολύ έξυπνα σκυλια και εκπαιδεύονται αρκετά εύκολα. Αντε σούπερφανκ καλό ντάντεμα! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση