Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Σκυλος φυσικα και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!! (δεν παιζει shred ...σκυλαδικα παιζει!!!) :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Κοίτα Νίκο εκείιιιιιιι είναι η διαφορά ότι ο δικός μου γεννημένος στο Missisipi παίζει μόνο blues και τεμπελιάζει ως γνήσιος bluesdog!!!! ΙΔΟΥ και τα αποδεικτικά του...... Blacky! Αρα ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
analogtreehouse Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Φτου φτου φτου superfunk! Έχω μόνο κάτι να ρωτήσω τον καλύτερο.... Βόλτα; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Δε παει ακομα βολτα ειναι 50 ημερων... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O το σκυλακι μου τι σχεση εχει με αυτα που γραφεις??????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O τα σκυλια σου παντως ειναι σουπερ!!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Είπαμε τέρμα το fame story live :lol: :lol: :lol: εδώ είναι thread για ...... ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ σκύλους!!! μέχρι τώρα υπάρχουν 2 που συναγωνίζονται όπως δήλωσαν οι μανατζέρ τους!!! ο ένας στο ελληνικό γεμάτο γαρύφαλα και σαμπάνια σανίδι (πίστα παραλιακής) και ο άλλος στο Μισσισιπί ως bluesdog! άλλος ............ κανείς ......???? :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Superfunk το σκυλακι μου τι σχεση εχει με αυτα που γραφεις??????? Του δίνω συμβουλές για να γίνει στάρ. :lol: Τα δικά μου έχουν πλέον γίνει …. Α, το κοπάδι μου μετράει αυτή την στιγμή έξι. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Νατoς και ο ΖΙΣΗΣ μου........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
analogtreehouse Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2006 Είσαι απίστευτος antouan... :D :D :D :D :D :D :D :D Ο σκύλος του superfunk παίζει με tele και του taq με strat ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση